پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

رولت گوشت


رولت گوشت
● مواد لازم
▪ نیم کیلو گوشت چرخ کرده
▪ چهار عدد تخم مرغ
▪ یک چهارم پیمانه سرکه
▪ دو عدد پیاز رنده شده
▪ نصف پیمانه جعفری خرد شده
▪ دو عدد تخم مرغ پخته
▪ سه عدد هویج
▪ مقداری نمک و فلفل و دارچین
▪ دو قاشق سوپخوری شکر
▪ یک عدد سفیده تخم مرغ
▪ نصف پیمانه رب گوجه
● روش تهیه
گوشت چرخ شده را با پیاز رنده شده و نمک و فلفل و دارچین و چهار عدد تخم مرغ مخلوط کنید و با دست کاملا ورز دهید جعفری خرد شده را به مواد افزوده و آنقدر ورز دهید تا همه مواد کاملا به خورد گوشت بروندو یکدست شوند روی یک ورقهء آلومینیم را چرب کرده و مواد را روی آن پهن کنید سفیده را روی سطح گوشت بمالید و هویج حلقه شده را روی رولت بچینید سپس تخم مرغهای پخته شده را حلقه کرده و در ردیف دیگر رولت بچینید و مجددا از سفیده روی سطح رولت بمالید سپس آن را لوله نمایید و حدود دو تا سه و نیم ساعت در فر با درجه حرارت ۳۵۰ درجه بگذارید تا بپزد
سرکه و شکر و رب گوجه را در ظرفی ریخته و روی حرارت بگذارید آن را هم بزنید تا سس آماده شود وقتی رولت آماده شد مقداری از سس را روی آن بمالید و بقیه ی آن را کنار رولت گذاشته و مصرف کنید
منبع : ترانه ها