جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
چند کلمه از تخممرغ
برای اینکه تخممرغها در زمان آبپز شدن ترک نخورد کمی نمک و یا سرکه به آب آن اضافه کنید. ضمناً با حرارت متوسط آن را بپزید ولی در هر حال باید تخممرغ را قبل از پخت حتماً مدت کوتاهی زیر شیر آب داغ بگیرید تا سرمائی که از یخچال گرفته، را از دست بدهد. حال اگر تخممرغها در حین پختن ترک خرد فورا آن را از آب بیرون آورده و مقداری نمک بر ترک آن بپاشید تا دوباره بهم بچسبد. همچنین اگر تخممرغ ترک خوردهای دارید و میخواهید آبپز کنید، آن را در یک قطعه کاغذ آلومینیوم بپیچید و بالاخره برای اینکه زرده تخممرغ را در زمان پخت کاملاً در وسط سفید قرار بگیرد. تخممرغها را حین پختن مرتباً بچرخانید و این رو آن رو کنید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
مجلس شورای اسلامی جنگ حسن روحانی حماس نیکا شاکرمی دولت سیزدهم دولت رهبر انقلاب معلمان مجلس بابک زنجانی شهید مطهری
ایران هواشناسی بارش باران هلال احمر یسنا قوه قضاییه روز معلم تهران سیل معلم پلیس شهرداری تهران
سهام عدالت قیمت خودرو قیمت طلا بازار خودرو قیمت دلار حقوق بازنشستگان خودرو ایران خودرو سایپا بانک مرکزی کارگران تورم
سریال تلویزیون مهران مدیری صداوسیما عفاف و حجاب تئاتر مسعود اسکویی سینمای ایران سینما
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین آمریکا جنگ غزه روسیه ترکیه اوکراین چین نوار غزه انگلیس
فوتبال استقلال پرسپولیس علی خطیر سپاهان باشگاه استقلال تراکتور لیگ برتر لیگ قهرمانان اروپا لیگ برتر ایران رئال مادرید بایرن مونیخ
هوش مصنوعی کولر گوگل اینترنت اپل تلفن همراه تبلیغات اینستاگرام ناسا
فشار خون کبد چرب دیابت چاقی