دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا


آشنایی با حواس: چشایی


آشنایی با حواس: چشایی
نویسنده : اسمیت - کتی
مترجم : خداخواه - صدیقه
نقاش : ستورمس - روبرت
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۱/۱۲/۲۰
رده دیویی : ۶۱۲.۸
قطع : خشتی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۶
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
شماره مجلد : ۳
تیراژ : ۱۰۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۵۷۷۴-۵۵-۱

در سومین جلد از مجموعه 'آشنایی با حواس', 'حس چشایی', همراه با تصاویر رنگی, برای نوجوانان توضیح داده می‌شود .عناوین مطالب کتاب بدین شرح است :چگونه مزه غذاها را احساس می‌کنیم, چشم‌ها و بینی چگونه ما را در یافتن مزه غذاها یاری می‌دهند, حس چشایی چگونه کار می‌کند, چرا خوردن برخی غذاها را بر مواد دیگر ترجیح می‌دهیم, چرا هنگام دیدن یا بوییدن برخی از غذاها دهانمان آب می‌افتد, چرا هنگام خوردن فلفل دهانت می‌سوزد, حیوانات چگونه از این حس استفاده می‌کنند, حیوانات چگونه از زبان خود استفاده می‌کنند, اگر زبان بسوزد چه می‌شود, و چرا احساس عطش می‌کنیم .