جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

کوکوی بامیه


کوکوی بامیه
● مواد لازم:
▪ بامیۀ ریز: ۵۰۰ گرم؛
▪ تخم مرغ: ۶ عدد؛
▪ پیاز متوسط: ۱ عدد؛
▪ روغن مایع: ۱۲۰ گرم؛
▪ زردچوبه: یک دوم قاشق چایخوری؛
▪ فلفل قرمز: یک سوم قاشق چایخوری؛
▪ سیر و ادویه: به میزان دلخواه؛
▪ نمک: به میزان لازم.
● طرز تهیه:
ابتدا بامیه ها را می شوییم و آنها را با پارچه خشک می کنیم. سپس آنها را به حلقه ای نازک برش می زنیم و پیاز را ساطوری می کنیم و با روغن تفت می دهیم تا پیازهای بلوری شود. بعد بامیه ها را اضافه می کنیم. نمک، فلفل و زردچوبه را به مواد می افزاییم و می گذاریم سرد شود.
تخم مرغ ها را در کاسه ای می زنیم تا پف کند. مواد تفت داده شده را به اضافه سیر رنده شده و ادویه به تخم مرغ ها اضافه می کنیم و در تابۀ روغن مایع که گرم شده می ریزیم.
می توان این کوکو را در فر ۱۸۹ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه بگذاریم تا بپزد. همچنین می توان این کوکو را روی شعله گاز نیز پخت آن را برش می زنیم و سرو می کنیم.
منبع : خانواده ما


همچنین مشاهده کنید