شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا
سبزی پلو
● مواد لا زم (برای ۳ تا ۲ نفر)
▪ برنج ۱ کیلو
▪ روغن ۴ قاشق
▪ سبزی پلو (تره –جعفری- شبت- گشنیز- کمی شنبلیله) ۵/۱ تا ۲ کیلو
▪ زعفران ساییده در صورت دلخواه
● طرز تهیه:
برنج را خیس می کنیم سبزی را بدقت تمیز می نماییم و می شوییم داخل آبکش می ریزیم تا آب آن برود . سبزی را خرد می کنیم و برنج را آبکش می کنیم ولی کمی دان تر بر می داریم ته دیگ را دو سه قاشق روغن آب کرده و نصف لیوان آب می ریزیم برنج داخل آبکش را کم کم در دیگ میریزیم و سبزی خرد کرده را بتدریج لا ی برنج می پاشیم و پلو را دم می کنیم می توانیم برای ته دیگ از کاهو استفاده کنیم . برنج را در فر یا روی آتش دم می کنیم موقع کشیدن پلو زعفران ساییده حل شده را با کمی روغن روی پلو می دهیم . ممکن است لا ی سبزی پلو را مو قع دم کردن یک دسته سیرتازه تمیز کرده بگذاریم .
منبع : آشپزباشی
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران انگلیس دولت انتخابات عراق دانشگاه تهران مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم چین روز معلم رهبر انقلاب نیکا شاکرمی
سیل آتش سوزی زلزله شهرداری تهران سازمان هواشناسی آموزش و پرورش هلال احمر قوه قضاییه پلیس معلم فضای مجازی قتل
تورم بانک مرکزی مسکن قیمت خودرو سهام عدالت قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو خودرو ایران خودرو حقوق بازنشستگان سایپا
مهران غفوریان ساواک رضا عطاران تلویزیون موسیقی عمو پورنگ سریال شهاب حسینی صداوسیما مسعود اسکویی سینمای ایران دفاع مقدس
اسرائیل فلسطین رژیم صهیونیستی جنگ غزه غزه آمریکا روسیه ترکیه حماس نوار غزه اوکراین یمن
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان آتیلا حجازی باشگاه استقلال علی خطیر لیگ برتر بازی لیگ برتر ایران تراکتور لیگ قهرمانان اروپا
اپل هوش مصنوعی صاعقه گوگل ناسا تلفن همراه عکاسی مدیران خودرو کولر
کبد چرب فشار خون چای دیابت بیماری قلبی