سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا
باسیلوس سرئوس چیست؟
این باكتری در نقاط مختلف جهان بهعنوان عامل مسمومیت غذائی گزارش شده است.اسپور (شكل مقاوم باكتری) معمولا در حبوبات، سبوس گندم، برنج، شیر، گوشت پخته، سوسیس، سوپ، سبزیجات، مرغ و سایر موادغذائی وجود دارد. برخی از اسپورها حتی پس از پختن در غذا باقی میمانند و در صورتی كه مواد غذائی در شرایط گرم و مرطوب نگهداری شوند
اسپورها (شكل مقاوم) به باسیل تبدیل شده و پس از تكثیر در غذا یا روده نوعی سم رودهای (انتروتوكسین) ترشح مینمایند كه منجر به مسمومیت غذائی میگردد. این باكتری را به تعداد كم ۱۴درصداز مدفوع افراد سالم نیز به دست آوردهاند. سم این باكتری پروتئین حساس به حرارت و دارای وزن مولكولی متوسط میباشد. اخیرا مشخص شده است كه انواع باسیل سرئوس دو نوع انتروتوكسین تولید میكنند. برای ایجاد مسمومیت غذائی ناشی از این باكتری به دو صورت اسهالی و استفراغی بروز مینماید. این باكتری علاوه بر مسمومیت غذائی بهعنوان بیماریزای فرصت طلب عمل میكند و در افراد دارای ضعف سیستم ایمنی، بیماری شدیدی ایجاد مینماید.
منبع : واحد مرکزی خبر
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران مجلس شورای اسلامی بابک زنجانی مجلس خلیج فارس دولت سیزدهم دولت لایحه بودجه 1403 حجاب شورای نگهبان مجلس یازدهم محمدباقر قالیباف
قوه قضاییه تهران هواشناسی سیل شهرداری تهران بارش باران فضای مجازی آموزش و پرورش سلامت دستگیری شورای شهر تهران پلیس
خودرو قیمت دلار قیمت خودرو کارگران سایپا دلار ایران خودرو بازار خودرو قیمت طلا مالیات بانک مرکزی تورم
تلویزیون رسانه سریال مقام معظم رهبری سینمای ایران سینما تئاتر موسیقی فیلم بازیگر رسانه ملی کتاب
ناسا سازمان سنجش شورای عالی انقلاب فرهنگی
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس روسیه نوار غزه عربستان اوکراین ترکیه
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان تراکتور تیم ملی فوتسال ایران فوتسال باشگاه استقلال بازی وحید شمسایی باشگاه پرسپولیس لیگ برتر
هوش مصنوعی اینترنت تبلیغات اپل فناوری همراه اول ماه آیفون گوگل روزنامه ایرانسل
داروخانه ویتامین کاهش وزن دیابت خواب طول عمر چاقی سلامت روان فروش اینترنتی دارو بارداری