یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا


طراحی فراورده‌های غذایی: مدلینگ فرآیند و فرمولاسیون‌های غذایی به کمک روش‌های آماری و کامپیوتر


طراحی فراورده‌های غذایی: مدلینگ فرآیند و فرمولاسیون‌های غذایی به کمک روش‌های آماری و کامپیوتر
نویسنده : روگو - هیو
مترجم : مرتضوی - سیدعلیحسینی‌پرور - هاشمخازنی‌پور - الهامشفافی - مسعود
محل نشر : مشهد
تاریخ نشر : ۱۳۸۳/۰۹/۰۷
رده دیویی : ۶۶۴.
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۸۰
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : ۳۷۲/۸/ه۹b۴
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۸۲۵۵-۰۱-۶

این کتاب حاوی مطالبی در خصوص طراحی و بهینه سازی فرآورده‌های غذایی با استفاده از روشهای آماری مدرن است . نوشتار حاضر در قالب 6فصل تنظیم شده و عناینی از این قبیل را شامل می‌شود : مسائل مربوط به طراحی فرآورده غذایی ـ مدلینگ و بهینه سازی فرمولاسیون مواد غذایی سیستم متخصص برای بهبود و توسعه محصول غذایی و ...