شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا
آلبالو پلو با گوشت
برنج :  ۱۰۰۰ گرم
آلبالو :  ۲۰۰۰ گرم
شکر :  ۲۰۰۰ گرم
گوشت بره :  ۱۵۰۰ گرم
روغن :  ۲۰۰ گرم
زعفران :  ۱ قاشق مربا خوری
بادام :  ۵۰ گرم
پسته :  ۵۰ گرم
برنج را خیس میکنیم هسته آلبالو را میگیریم شکر را روی آلبالو میریزیم ظرف آلبالو را (که بهتر است لعابی باشد) روی آتش میگذاریم تا جوش بیاید بهطوری که بعد از جوش آمدن یک ربع تا ۲۰دقیقه تقریباً روی آتش بماند تا شربت کمی غلیظ شود (برای آلبالوی لای پلو لازم نیست شربت به مرحله قوام آمدن برسد). مربا را از روی آتش برمیداریم و میگذاریم کاملاً سرد شود (بهتر است مربا را یکشب قبل آماده کنیم) گوشت بره تمیز کرده را با یکی دو عدد پیاز و مقداری آب و کمی نمک میگذاریم بپزد بهطوری که بعد از پختن نصف لیوان آب داشته باشد گوشت را تکه میکنیم و استخوانهای آن را میگیریم، برنج را آبکش میکنیم. آلبالو را از شربت در میآوریم شربت زیادی مربا را چند جوش میدهیم تا قوام بیاید و به مصرف شربت آلبالو میرسانیم ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری روغن را با نصف لیوان آب جوش ته دیگ میریزیم. نصف برنج توی آبکش را در دیگ می ریزیم سه چهار قاشق از مربا را کنار میگذاریم (این مربا به مصرف تزئیین روی دیس میرسد) بقیه آلبالوی از شربت خارج کرده را روی سطح برنج میریزیم نصف از بقیه برنج را روی آلبالو میریزیم و گوشت بره را روی آن قرار میدهیم و با بقیه برنج روی آن را میپوشانیم اصراف برنج را به شکل مخروط بالا میآوریم و خلال بادام را میشوئیم یک گوشه دیگ میریزیم و روی آن را با برنج میپوشانیم و دیگ را روی آتش میگذاریم در آنرا میبندیم تا عرق بکند آب گوشت بره را از صافی رد میکنیم با ۴ تا ۵ قاشق سوپخوری روغن آبکرده و یک ملاقه شربت آلبالو مخلوط مینمائیم و روی سطح برنج میدهیم و پلو را در فر یا روی آتش دم میکنیم در صورت دم کردن در فر یکساعت و ربع تا یکساعت و نیم با حرارت ۳۰۰ درجه باید برنج دم بکشد و در صورت دم کردن روی آتش حرارت زیر باید ملایم باشد چون ته دیگ آلبالو پلو زود میسوزد.
در کشیدن آلبالو پلو باید دقت و سلیقه بهکار برد یکی دو کفگیر از روی برنج را برمیداریم با کمی زعفران سائیده حل شده در آبجوش و یک ملاقه شربت آلبالو مخلوط میکنیم خلال پسته را میشوئیم خلال بادام را با کفگیر از دیگ خارج میکنیم و این دو خلال را با برنج زعفرانی مخلوط مینمائیم و برای روی دیس آنها را کنار میگذاریم قطعات گوشت بره را از دیگ خارج میکنیم و پلو را در دیگ مخلوط میکنیم و در دیس میکشیم قطعات گوشت را روی آن میچنیم مربائی که کنار گذاشتهایم با برنج زعفرانی مخلوط با خلال بادام و پسته را روی دیس میدهیم و کمی روغن داغ کرده با کره آبکرده روی دیس میدهیم.
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافی است.
طرز خیس کردن برنج به طریق زیر انجام میشود:
برنج را بهدقت تمیز میکنیم با آب نیم گرم چند دفعه بدون اینکه زیاد چنگ بزنیم میشوئیم تا آب برنج کاملاً زلال شود بعد روی برنج مقداری آب گرم به حدی که دست را نسوزاند ولی گرمی آن کاملاً محسوس باشد میریزیم آب باید ۴ انگشت تقریباً بالاتر از سطح برنج قرار بگیرد، بعد به نسبت هر یک کیلو برنج یک کیلو سنگ نمک را شسته در پارچه سفیدی میپیچیم روی برنج قرار میدهیم بهتر است برنج را روز یا شب قبل خیس کنیم یا لااقل سه تا چهار ساعت قبل از طبخ خیس نمائیم در صورتیکه برای خیس کردن برنج فرصت بیشتری باشد مقدار نمک یک کیلو و در فرصت کم یک کیلونیم خواهد بود.
آلبالو :  ۲۰۰۰ گرم
شکر :  ۲۰۰۰ گرم
گوشت بره :  ۱۵۰۰ گرم
روغن :  ۲۰۰ گرم
زعفران :  ۱ قاشق مربا خوری
بادام :  ۵۰ گرم
پسته :  ۵۰ گرم
برنج را خیس میکنیم هسته آلبالو را میگیریم شکر را روی آلبالو میریزیم ظرف آلبالو را (که بهتر است لعابی باشد) روی آتش میگذاریم تا جوش بیاید بهطوری که بعد از جوش آمدن یک ربع تا ۲۰دقیقه تقریباً روی آتش بماند تا شربت کمی غلیظ شود (برای آلبالوی لای پلو لازم نیست شربت به مرحله قوام آمدن برسد). مربا را از روی آتش برمیداریم و میگذاریم کاملاً سرد شود (بهتر است مربا را یکشب قبل آماده کنیم) گوشت بره تمیز کرده را با یکی دو عدد پیاز و مقداری آب و کمی نمک میگذاریم بپزد بهطوری که بعد از پختن نصف لیوان آب داشته باشد گوشت را تکه میکنیم و استخوانهای آن را میگیریم، برنج را آبکش میکنیم. آلبالو را از شربت در میآوریم شربت زیادی مربا را چند جوش میدهیم تا قوام بیاید و به مصرف شربت آلبالو میرسانیم ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری روغن را با نصف لیوان آب جوش ته دیگ میریزیم. نصف برنج توی آبکش را در دیگ می ریزیم سه چهار قاشق از مربا را کنار میگذاریم (این مربا به مصرف تزئیین روی دیس میرسد) بقیه آلبالوی از شربت خارج کرده را روی سطح برنج میریزیم نصف از بقیه برنج را روی آلبالو میریزیم و گوشت بره را روی آن قرار میدهیم و با بقیه برنج روی آن را میپوشانیم اصراف برنج را به شکل مخروط بالا میآوریم و خلال بادام را میشوئیم یک گوشه دیگ میریزیم و روی آن را با برنج میپوشانیم و دیگ را روی آتش میگذاریم در آنرا میبندیم تا عرق بکند آب گوشت بره را از صافی رد میکنیم با ۴ تا ۵ قاشق سوپخوری روغن آبکرده و یک ملاقه شربت آلبالو مخلوط مینمائیم و روی سطح برنج میدهیم و پلو را در فر یا روی آتش دم میکنیم در صورت دم کردن در فر یکساعت و ربع تا یکساعت و نیم با حرارت ۳۰۰ درجه باید برنج دم بکشد و در صورت دم کردن روی آتش حرارت زیر باید ملایم باشد چون ته دیگ آلبالو پلو زود میسوزد.
در کشیدن آلبالو پلو باید دقت و سلیقه بهکار برد یکی دو کفگیر از روی برنج را برمیداریم با کمی زعفران سائیده حل شده در آبجوش و یک ملاقه شربت آلبالو مخلوط میکنیم خلال پسته را میشوئیم خلال بادام را با کفگیر از دیگ خارج میکنیم و این دو خلال را با برنج زعفرانی مخلوط مینمائیم و برای روی دیس آنها را کنار میگذاریم قطعات گوشت بره را از دیگ خارج میکنیم و پلو را در دیگ مخلوط میکنیم و در دیس میکشیم قطعات گوشت را روی آن میچنیم مربائی که کنار گذاشتهایم با برنج زعفرانی مخلوط با خلال بادام و پسته را روی دیس میدهیم و کمی روغن داغ کرده با کره آبکرده روی دیس میدهیم.
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافی است.
طرز خیس کردن برنج به طریق زیر انجام میشود:
برنج را بهدقت تمیز میکنیم با آب نیم گرم چند دفعه بدون اینکه زیاد چنگ بزنیم میشوئیم تا آب برنج کاملاً زلال شود بعد روی برنج مقداری آب گرم به حدی که دست را نسوزاند ولی گرمی آن کاملاً محسوس باشد میریزیم آب باید ۴ انگشت تقریباً بالاتر از سطح برنج قرار بگیرد، بعد به نسبت هر یک کیلو برنج یک کیلو سنگ نمک را شسته در پارچه سفیدی میپیچیم روی برنج قرار میدهیم بهتر است برنج را روز یا شب قبل خیس کنیم یا لااقل سه تا چهار ساعت قبل از طبخ خیس نمائیم در صورتیکه برای خیس کردن برنج فرصت بیشتری باشد مقدار نمک یک کیلو و در فرصت کم یک کیلونیم خواهد بود.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران دولت حجاب رئیس جمهور پاکستان گشت ارشاد رئیسی دولت سیزدهم مجلس شورای اسلامی کارگران رهبر انقلاب سریلانکا
سیل سلامت قتل کنکور تهران سردار رادان سازمان سنجش آتش سوزی شهرداری تهران پلیس اصفهان زنان
قیمت دلار دلار سایپا خودرو قیمت خودرو تورم قیمت طلا بازار خودرو ارز مسکن بانک مرکزی ایران خودرو
کیومرث پوراحمد خودکشی تلویزیون سینمای ایران فیلم ترانه علیدوستی سریال گردشگری موسیقی مهران مدیری کتاب
اینترنت کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین جنگ غزه روسیه چین حماس طالبان اوکراین ایالات متحده آمریکا طوفان الاقصی
فوتبال پرسپولیس جام حذفی آلومینیوم اراک استقلال فوتسال بازی تراکتور بارسلونا باشگاه پرسپولیس تیم ملی فوتسال ایران لیگ برتر انگلیس
هوش مصنوعی سامسونگ گوگل الماس همراه اول ناسا فیلترینگ
سازمان غذا و دارو مالاریا کاهش وزن آلزایمر زوال عقل