یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
چرا میوه خشک شده؟
در حالی که میتوان از میوههای تازه استفاده کرد، چرا در چند سال اخیر استفاده از میوههای خشک شده در بین مردم رواج یافته یا به اصطلاح مد شده است؟
البته از دیرباز، روش خشک کردن میوهها برای استفاده از آنها در خارج از فصلشان در بین مردم باب بوده اما متاسفانه برخی از مردم بر این باورند که میتوان میوه خشک شده را جایگزین میوه تازه کرد که تصور کاملا اشتباهی است.
در واقع بخش قابل توجهی از ویتامینها و املاح و مواد مغذی میوهها در فرایند خشک کردن از دست میرود و آنچه باقی میماند در واقع تفاله بدون آب میوه است که تنها کالری زیادی داشته و میزان قند موجود در آن بیشتر از میوه تازه است.
برای مثال یک فنجان میوه خشک شده حدود ۱۷۵ کالری و ۴۵ گرم شکر دارد اما همین میزان میوه تازه تنها ۷۰ کالری و ۱۵ گرم شکر دارد که تفاوت فاحشی است.
پزشکان توصیه میکنند تا جای ممکن از میوه تازه استفاده شود و میوههای خشک تنها در صورت معذوریت برای مصرف میوه تازه یا به عنوان مکمل در کنار میوههای تازه مصرف شوند
منبع : همشهری آنلاین
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران مجلس شورای اسلامی مجلس شورای نگهبان حجاب دولت دولت سیزدهم جمهوری اسلامی ایران گشت ارشاد افغانستان رئیسی رئیس جمهور
تهران هواشناسی شورای شهر دستگیری پلیس شهرداری تهران سیل قتل وزارت بهداشت کنکور سلامت سازمان هواشناسی
قیمت دلار مالیات خودرو دلار بانک مرکزی قیمت خودرو بازار خودرو قیمت طلا سایپا مسکن ایران خودرو تورم
تئاتر سریال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تلویزیون سریال حشاشین ازدواج سینمای ایران قرآن کریم سینما فیلم موسیقی مهران مدیری
سازمان سنجش کنکور ۱۴۰۳ خورشید
فلسطین رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه آمریکا جنگ غزه روسیه چین اوکراین حماس ترکیه نوار غزه
فوتبال پرسپولیس فوتسال تیم ملی فوتسال ایران بازی باشگاه پرسپولیس جام حذفی آلومینیوم اراک تراکتور استقلال سپاهان رئال مادرید
اپل فناوری همراه اول ایرانسل آیفون تبلیغات سامسونگ ناسا اینترنت بنیاد ملی نخبگان دانش بنیان
خواب بارداری دندانپزشکی کاهش وزن آلزایمر مالاریا