شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا


اصول اکولوژی در تولیدات گیاهی


نویسنده : سینکلر - تامسگاردنر - فرانکلین‌پی‌یرس
مترجم : رحیم‌زاده‌خویی - فرخجوانشیر - عزیزهادی - هاشم
محل نشر : تبریز
تاریخ نشر : ۱۳۸۰/۰۶/۱۴
رده دیویی : ۶۳۰.۲۷۷
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۸۰
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : ۱۸۵/SBس۹ف‌لا۶
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۷۵۸۹-۰۸-۵

این کتاب با یک مقدمه آغاز می‌شود که طی آن مسائل مرتبط با افزایش جمعیت انسانی, افزایش تقاضا برای تولیدات گیاهی و پایداری محیط زیست برای تولید گیاهی به بحث گذاشته می‌شود. مطالب کتاب در دو بخش اصلی سامان یافته بخش اول به تولیدات گیاهی و رابطه آن با محیط زیست و بخش دوم به جنبه‌های محیط فیزیکی تاثیرگذار بر سیستم‌های تولید گیاهی اختصاص دارد. عناوین فصل‌های کتاب عبارت‌اند از: 'جمعیت انسانی, تولیدات گیاهی و عوامل زیست محیطی', 'دورنمای اکولوژیک تولید گیاهی', 'تنوع ژنتیک در پیدایش و توسعه گونه‌های زراعی', 'توسعه اکوسیستم‌های کشاورزی', 'محدودیت‌های محیطی برای تولید گیاه', 'خاک و تولید گیاه', 'آب', 'انرژی تابشی', 'دما', 'آب و هوا و اقلیم' و 'دی اکسید کربن و سایر گازهای جوی'.