پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

ماکارونی سوسیس


ماکارونی سوسیس
● مواد لازم
▪ پیاز؛ یک عدد متوسط
▪ سوسیس؛ ۲۵۰ گرم
▪ لوبیا چشم بلبلی؛ ۱۰۰ گرم
▪ رب گوجه فرنگی؛ به مقدار دلخواه
▪ فلفل؛ به مقدار دلخواه
▪ جعفری خشک؛ یک قاشق مرباخوری
▪ پودر سیر؛ یک قاشق چایخوری
● روش پخت
پیاز را سرخ می‌کنیم و سوسیس را رنده کرده با پیاز حرارت می‌دهیم.
در قابلمه‌ای دیگر لوبیا چشم بلبلی را می‌پزیم و لوبیای پخته شده را با رب گوجه فرنگی همراه با مقداری نمک، فلفل و جعفری و مقدار کمی پودر سیر به سوسیس اضافه می‌کنیم و کمی حرارت می‌دهیم.
از طرف دیگر ماکارونی را در آبی که مقداری زردچوبه و نمک به آن اضافه کرده‌ایم، می‌جوشانیم و پس از ۸دقیقه آبکش کرده با مواد بالا مخلوط می‌کنیم و می‌گذاریم به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت کم دم بکشد.
پس از آن ماکارونی سوسیس را توی دیس ریخته و کمی کره روی آن می‌ریزیم. غذا آماده سرو است.
منبع : روزنامه اطلاعات