شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا
خاصیت نمک
كاهش مصرف سدیم، درصد مرگ و میرهای ناشی از بیماری ها در اثر فشارخون بالا را پایین می آورد. عموم مردم باید كاهش مصرف نمك را به عنوان یك اصل در برنامه غذایی خود رعایت كنند. اگر غربی ها مصرف روزانه نمك (كه ۴۰ درصد از سدیم تشكیل شده است) را به نصف قاشق چایخوری تقلیل می دادند، میزان حملات قلبی ۲۲ درصد و بیماری های عروقی ۱۶ درصد كاهش می یافت. این كار مفید تر از مصرف داروهای پایین آورنده فشارخون است. كم كردن مصرف نمك تا حدنصف قاشق چایخوری در افراد بالاتر از ۵۰ سال، فشارخون ماكزیمم را تا ۵میلیمتر جیوه پایین می آورد كه این رقم برای افراد مبتلا به فشارخون ۷ تا ۸ میلیمتر جیوه است.
منبع : روزنامه ایران
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
حجاب چین گشت ارشاد ایران رئیس جمهور پاکستان رئیسی مجلس شورای اسلامی توماج صالحی کارگران رهبر انقلاب سریلانکا
کنکور سیل سلامت تهران قم سردار رادان سازمان سنجش فضای مجازی اصفهان شهرداری تهران پلیس زنان
خودرو بانک مرکزی دلار قیمت خودرو آفریقا قیمت دلار قیمت طلا بازار خودرو ارز سایپا ایران خودرو مسکن
پایتخت خانواده تلویزیون موسیقی ترانه علیدوستی فیلم سریال سینمای ایران مهران مدیری کتاب
کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین غزه آمریکا جنگ غزه روسیه حماس طالبان اوکراین ایالات متحده آمریکا ترکیه
پرسپولیس فوتبال آلومینیوم اراک جام حذفی استقلال فوتسال بازی بارسلونا تیم ملی فوتسال ایران باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال تراکتور
هوش مصنوعی سامسونگ گوگل همراه اول ناسا الماس تسلا فیلترینگ نخبگان
دندانپزشکی مالاریا آلزایمر کاهش وزن سلامت روان زوال عقل داروخانه