چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا
خورش کدو بادنجان
▪ گوشت مغز ران یا ماهیچه ۷۵۰ گرم
▪ پیاز خرد شده ۱ عدد
▪ سیر خرد شده ۳ پره
▪ گوجه فرنگی ۴ عدد
▪ بادنجان پوست کنده ۲ تا ۷ عدد
▪ کدو پوست کنده ۲ تا ۷ عدد
▪ نمک ۳ قاشق فلفل سیاه ۱ قاشق
▪ زرد چوبه ۱ قاشق
▪ دارچین نصف قاشق
▪ آب لیمو مقداری
● طرز تهیه:
پیازها را در ظرفی سرخ می کنیم تا زمانیکه طلا یی شوند. گوشت را به پیازها اضافه کرده و سرخ می کنیم تا وقتی که هیچ آبی نداشته باشد. اگر می خواهید سیر به آن اضافه کنید سیر را با گوشتها اضافه نمایید. سپس نمک و فلفل و دارچین و زرد چوبه را هم اضافه می کنیم و مواد را هم می زنیم . گوجه فرنگی ها را نیز اضافه نموده و می گذاریم آهسته بجوشد .آب لیمو را هم می ریزیم و می گذاریم همه مواد برای ۲ ساعت با حرارت ملا یم بجوشند ویا تا هنگامی که گوشت کامل پخته شده باشد. هنگامیکه گوشت در حال پختن است بادنجان و کدو را نیز سرخ میکنیم تقریبا۱۰ یا ۱۵ دقیقه قبل از آماده شدن خورش کدوها و بادنجانها را در ظرف محتوی گوشت و پیاز می ریزیم و می گذاریم آهسته برای ۲۰ دقیقه بجوشند. همه این مواد باید در ظرف بزرگی باشند. این خورش با برنج داغ صرف می شود.
منبع : آشپزباشی
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
روز معلم ایران معلمان رهبر انقلاب دولت نیکا شاکرمی مجلس شورای اسلامی مجلس بابک زنجانی خلیج فارس دولت سیزدهم شورای نگهبان
تهران هواشناسی شهرداری تهران معلم سیل پلیس آموزش و پرورش قوه قضاییه بارش باران سلامت سازمان هواشناسی دستگیری
قیمت دلار خودرو قیمت خودرو دلار ایران خودرو حقوق بازنشستگان قیمت طلا سایپا کارگران بازار خودرو بانک مرکزی تورم
فضای مجازی تلویزیون رادیو سریال سینما دفاع مقدس سینمای ایران موسیقی فیلم تئاتر نون خ رسانه ملی
مکزیک
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین آمریکا جنگ غزه نوار غزه روسیه چین حماس عربستان اوکراین
استقلال فوتبال پرسپولیس تراکتور رئال مادرید بایرن مونیخ سپاهان لیگ قهرمانان اروپا باشگاه استقلال لیگ برتر بازی باشگاه پرسپولیس
همراه اول وزیر ارتباطات پهپاد تبلیغات اپل ناسا نخبگان گوگل ماه
کبد چرب میوه دیابت کاهش وزن ویتامین بیماری قلبی مسمومیت خواب قهوه طول عمر