چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

خورش ریواس (غذای محلی کردستان)


خورش ریواس (غذای محلی کردستان)
● مواد لازم:
▪ ریواس: نیم کیلو
▪ نمک و ادویه: مقداری
▪ گوشت: نیم کیلو
▪ روغن: ۱/۵ قاشق غذاخوری
▪ سبزی (نعناع و جعفری:) مقداری
▪ پیاز: دو عدد متوسط
● طرز تهیه:
گوشت را تمیز کرده، شسته، قطعه قطعه کنید و در کمی روغن سرخ کرده، به مدت یک ساعت با مقداری آب بپزید. سبزی‌ها را پاک کرده، شسته و ساطوری کنید.
برگ و پوست ریواس را گرفته و مغز آن را به تکه‌های کوچک خرد کنید.
پیاز را خرد کرده و در روغن سرخ ‌کنید. سپس سبزی‌ها را داخل پیاز سرخ کرده و ریواس را به آن افزوده، قدری تفت دهید.نمک، فلفل و ادویه را به خورش افزوده و مواد تفت داده شده را به گوشت اضافه کرده، هم بزنید. با حرارت ملایم بپزید تا بجوشد و جا بیفتد و روغن بیندازد.
منبع:مجله خانواده سبز
منبع : .tehroon۲۰