سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا
فوائد آجیل
در عید نوروز طبق آئین سنتی و مذهبی مردم به دیدار هم رفته و سال نو را با دید و بازدید دوستان و اقوام آغاز میکنند. از دیرباز در این دید وبازدیدها استفاده آجیل رایج بوده است. براساس شواهد آجیل از ۱۰۰۰ سال قبل از میلاد، براساس شواهد آجیل از ۱۰۰۰ سال قبل از میلاد، بهعنوان منبع غذائی انسان بوده و حاوی موادغذائی ارزشمندی است.
● آجیل دارای فاکتورهای خوب ضدسرطانی است، از طرفی در تنظیم کلسیم خون نیز مؤثر است.
● آجیل منبع خوبی از فیبر، ویتامینهای B و E، نیاسین، آهن، اسیدفولیک و عناصری چون منیزیم، روی، سلنیم، پتاسیم، فسفر و بیوتین است.
در هر ۳۰ گرم آجیل ۱۲ تا ۱۴ گرم چربی وجود دارد که این چربی برخلاف چربیهای حیوانی مثل کره، گوشت و... در عروق رسوب نمیکند و حتی موجب کاهش میزان کلسترول و چربی بد خون میشود.
● میزان انرژی و پروتئین موجود در آجیل میتواند نیاز بدن را تأمین کند.
● آجیل با داشتن دو اسیدآمینه ضروری بدن در کار مغز بسیار مؤثر هستند.
● مصرف آجیل میتواند باعث کاهش بروز امراض قلبی و عروقی گردد.
● مصرف آجیل از شیوع سرطان و امراض لثه و دهان جلوگیری میکند.
● آجیل باعث بهبود فعالیت لوزالمعده شده و خاصیت ارتجاعی عضلات را تقویت میکند.
چند نکته بهداشتی در مورد مصرف آجیل:
● از خرید و مصرف آجیلهای رنگ شده که خاصیت سرطانزائی دارند، خودداری کنید.
● از مصرف مغز گردوهائی که بهدلیل کپکزدگی، سیاه شدهاند، خودداری کنید.
● از مصرف محصولاتی مانند معجون که حاوی پسته، بادام و گردو از منابع نامطمئن هستند بهطور جدی و بهویژه در سفر خودداری کنید.
از خرید و مصرف انواع آجیل و خشکبار از افراد دورهگرد و از مکانهائی که مطمئن نیستید اجتناب کنید.
● آجیل دارای فاکتورهای خوب ضدسرطانی است، از طرفی در تنظیم کلسیم خون نیز مؤثر است.
● آجیل منبع خوبی از فیبر، ویتامینهای B و E، نیاسین، آهن، اسیدفولیک و عناصری چون منیزیم، روی، سلنیم، پتاسیم، فسفر و بیوتین است.
در هر ۳۰ گرم آجیل ۱۲ تا ۱۴ گرم چربی وجود دارد که این چربی برخلاف چربیهای حیوانی مثل کره، گوشت و... در عروق رسوب نمیکند و حتی موجب کاهش میزان کلسترول و چربی بد خون میشود.
● میزان انرژی و پروتئین موجود در آجیل میتواند نیاز بدن را تأمین کند.
● آجیل با داشتن دو اسیدآمینه ضروری بدن در کار مغز بسیار مؤثر هستند.
● مصرف آجیل میتواند باعث کاهش بروز امراض قلبی و عروقی گردد.
● مصرف آجیل از شیوع سرطان و امراض لثه و دهان جلوگیری میکند.
● آجیل باعث بهبود فعالیت لوزالمعده شده و خاصیت ارتجاعی عضلات را تقویت میکند.
چند نکته بهداشتی در مورد مصرف آجیل:
● از خرید و مصرف آجیلهای رنگ شده که خاصیت سرطانزائی دارند، خودداری کنید.
● از مصرف مغز گردوهائی که بهدلیل کپکزدگی، سیاه شدهاند، خودداری کنید.
● از مصرف محصولاتی مانند معجون که حاوی پسته، بادام و گردو از منابع نامطمئن هستند بهطور جدی و بهویژه در سفر خودداری کنید.
از خرید و مصرف انواع آجیل و خشکبار از افراد دورهگرد و از مکانهائی که مطمئن نیستید اجتناب کنید.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران مجلس شورای اسلامی بابک زنجانی مجلس دولت سیزدهم اصغر جهانگیر خلیج فارس دولت لایحه بودجه 1403 حجاب شورای نگهبان مجلس یازدهم
تهران هواشناسی قوه قضاییه سیل شهرداری تهران فضای مجازی آموزش و پرورش سلامت شورای شهر تهران دستگیری پلیس قتل
خودرو قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو کارگران سایپا ایران خودرو دلار بازار خودرو مالیات چین بانک مرکزی
تلویزیون سریال رسانه سینمای ایران مقام معظم رهبری سینما تئاتر موسیقی فیلم بازیگر رسانه ملی کتاب
سازمان سنجش شورای عالی انقلاب فرهنگی
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس روسیه نوار غزه عربستان اوکراین ترکیه
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان تراکتور باشگاه استقلال تیم ملی فوتسال ایران فوتسال بازی باشگاه پرسپولیس وحید شمسایی لیگ برتر
هوش مصنوعی اینترنت ناسا تبلیغات اینستاگرام تسلا همراه اول ماه گوگل اپل آیفون ایرانسل
داروخانه ویتامین کاهش وزن دیابت خواب طول عمر چاقی سلامت روان فروش اینترنتی دارو بارداری