یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
رابطه تغذیه مادران و سرطان سینه در دختران
مادرانی که در حین بارداری ، ماهی و یا غذاهای حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ مصرف می کنند ، امکان بروز سرطان سینه در دخترانشان را حدود ۴۰ درصد کاهش می دهند. تغذیه مادر پیش از حاملگی و هنگام بارداری ، می تواند در بهزیستی و سلامت نوزاد در سنین مختلف زندگی سهم
بسزایی داشته باشد. بعلاوه اگر در رژیم غذایی دختران در تمام سنین این ماده حیاتی به مقدار لازم و کافی منظور شود ، حدود ۴۰درصد دیگر نیز از ابتلا به سرطان سینه جلوگیری خواهد شد. اسیدهای چرب امگا ۳ را می توان در ماهی ، لوبیا ، سویا ، تخم کتان و دانه های روغنی مانند پسته ، بادام ، گردو و بادام زمینی یافت.
منبع : ایران مانیا
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران مجلس مجلس شورای اسلامی حجاب دولت سیزدهم دولت جمهوری اسلامی ایران پاکستان جنگ رئیسی گشت ارشاد امام خمینی
هواشناسی تهران تصادف پلیس شهرداری تهران قتل سیل وزارت بهداشت فضای مجازی کنکور سلامت سازمان هواشناسی
قیمت دلار قیمت خودرو مالیات خودرو بانک مرکزی دلار بازار خودرو قیمت طلا سایپا ارز مسکن ایران خودرو
زنان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی محمد خزاعی سریال سینمای ایران تلویزیون سریال پایتخت موسیقی سینما فیلم ترانه علیدوستی قرآن کریم
کنکور ۱۴۰۳ خورشید
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین غزه آمریکا جنگ غزه روسیه چین اوکراین حماس عربستان ترکیه
فوتبال پرسپولیس استقلال فوتسال بازی باشگاه پرسپولیس جام حذفی آلومینیوم اراک تراکتور تیم ملی فوتسال ایران سپاهان بارسلونا
هوش مصنوعی تبلیغات فناوری گوگل سامسونگ اپل ناسا بنیاد ملی نخبگان آیفون
دندانپزشکی خواب بارداری کاهش وزن مالاریا