یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا
سبزیها و میوههای فرآیند شده
در تهیه میوه و سبزیهای منجمد، تخمیر شده یا خشک، روشهایی مورد استفاده قرار میگیرند که باعث کاهش یا از بین بردن میکردارگانیزمهای آلوده کننده میگردند. شستشوی فراوردهها، میکروارگانیزمهای آلوده کننده را مخصوصا انهایی که در روی سطح سبزی و گیاه وجود دارند کاهش میدهد. حرارت دادن سبزیها و میوههایی که قبل از فرایند مرحله آنزیم زدایی در مورد آنها انجام میشود (حرارت ۸۶تا ۹۸درجه سانتیگراد) باعث کاهش و از بین رفتن بسیاری از ارگانیزمهای مقاوم به حرارت شده و فقط اسپورها زنده میمانند. استفاده از مواد ضدعفونی کننده کلر که به صورت اسپری در آب پاشیده میشوند، باعث کاهش آلوده کننده میگردد.
غلظت نسبتا بالای سولفوردیاکسید (اغلب PPM ۲۵۰۰یا بیشتر) در بسیاری از سبزیها و میوههایی که به منظور خشک شدن انتخاب میشوند اکثر فرمهای نباتی باکتریها را از بین میبرد. انجماد و خشک کردن نیز باعث از بین رفتن بسیاری از میکروارگانیزمها میشوند.کاهش بیشتر در طول دوران نگهداری فراورده به صورت منجمد یا خشک حاصل میگردد و میزان کاهش بستگی به شرایط انبار، نوع ماده غذایی و میکروفلور غالب دارد. فلور غالب سبزیجات منجمد اکثرا از نوع باکتریهای ساپروفیت(گندروی)هستند
منبع : واحد مرکزی خبر
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
امیرعبداللهیان حسین امیرعبداللهیان اوکراین دولت سیستان و بلوچستان انتخابات جنگ مجلس شورای اسلامی حجاب دولت سیزدهم افغانستان مجلس
سیل هواشناسی تهران شهرداری تهران بارندگی سازمان هواشناسی باران فضای مجازی یسنا آتش سوزی هلال احمر آموزش و پرورش
هوش مصنوعی خودرو دلار قیمت خودرو قیمت دلار مسکن قیمت طلا تورم بانک مرکزی بازار خودرو حقوق بازنشستگان ارز
مسعود اسکویی تلویزیون ایتالیا صدا و سیما دفاع مقدس حج مهران غفوریان موسیقی صداوسیما سریال سینمای ایران سازمان صدا و سیما
رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل جنگ غزه حماس روسیه آمریکا انگلیس یمن نوار غزه ایالات متحده آمریکا جنگ اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان رئال مادرید لیگ برتر باشگاه استقلال بازی باشگاه پرسپولیس علی خطیر جواد نکونام بایرن مونیخ
خواب آیفون اینستاگرام دیابت اپل ناسا صاعقه تبلیغات موبایل گوگل
سلامت کبد چرب فشار خون گرما