چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا
انتخاب جنسیت کودک از طریق غذا
● انتخاب جنسیت کودک از طریق غذا
بررسیهای انجام شده در مدلهای حیوانی نشان داده که اگر لارو کرمهای دریایی در آبی که به آن پتاسیم افزوده شده قرار گیرند، بیشتر نوزادان نر میشوند، در حالیکه اگر آب قلیایی و به ویژه غنی از کلسیم باشد، اغلب نوزادان ماده میشوند. ولی در آب دارای تعادل یونی در دو جنس تعادل وجود دارد. به نظر میرسد که نسبت پتاسیم به کلسیم و منیزیم اهمیت دارد به طوری که با افزایش پتاسیم و سدیم اکثر نوزادان نر، و با افزایش کلسیم و منیزیم اکثر آنها ماده میشوند.
مطالعات روی گاوهایی که در محیط آکنده از دود پتاسیم بودند و غذای غنی از کلسیم مصرف میکردند نشان داد که ۹۰% گاوهای به دنیا آمده، نر بودند.
مشابه همین نتایج در مطالعات انجام شده روی زنان کانادایی به دست آمده است. به نظر میرسد که تغییر یونها موجب تغییر تمایل غشای اوول (تخمک) میشود. برای موفقیت در این امر لازم است حداقل در پریود ماهانه قبل از بارداری رژیم پر سدیم و پتاسیم برای پسرزایی و رژیم پرکلسیم مثل لبنیات و فقیر از سدیم و پتاسیم برای دخترزایی شروع شود. در مواردی از قبیل فشار خون بالا، ناراحتیهای قلبی و نارسایی کلیه مصرف رژیم پسرزایی (به دلیل سدیم بالا) ممنوع است. در عوض به هنگام وجود اختلالات عصبی، بالا بودن کلسیم خون و نارسایی کلیوی هم رژیم دخترزایی نباید تجویز شود. برای موفقیت، رژیم موردنظر باید با جدیت پیگیری شود. ذکر این نکته ضروری است که مطالعات انجام شده روی خوکها این نظریه را تائید کرده است و قرار دادن آنها در محیط پتاسیم و مصرف غذای پر کلسیم نتوانسته نسبت جنسی را در متولدین تغییر دهد.
ـ کلسیم ؛ مصرف لبنیات، سبزی و میوه کافی نیاز معمول بدن به این ماده را تأمین میکند. در صورتی که تمایل دارید میزان کلسیم دریافتی خود را افزایش دهید (رژیم دخترزایی) کافی است مقدار بیشتری از این گونه مواد به خصوص شیر و لبنیات مصرف نمائید. توجه داشته باشید که مصرف نانهای تخمیر نشده به علت وجود اسید فیتیک، جذب کلسیم را کاهش میدهد.
ـ منیزیم ؛ این عنصر در کلروفیل گیاهان وجود دارد و بنابراین گیاهان سبز غنی از منیزیم هستند. حبوبات و مغزها نیز منابع خوبی از این ماده میباشند. اگر چه در بسیاری از مواد غذایی این عنصر وجود دارد ولی لبنیات منبع غذایی عمدهای محسوب نمیشوند.
ـ سدیم ؛ بسیاری از غذاهای آماده دارای مقدار زیادی سدیم هستند. کنسروها، کالباس و سوسیس، بیسکویت شور، زیتون شور، خیارشور، پنیرهای شور، سسهای تجارتی و ماهیهای نمک سود منابع خوبی از این عنصر میباشند. در عوض شیر و لبنیات، میوههای تازه و همین طور سبزیهای تازه از نظر سدیم نسبتاً فقیر هستند.
ـ پتاسیم ؛ مواد غذایی غنی از پتاسیم شامل گوشتها و میوهها، غلات به ویژه برنج، سبزیها و صیفیها، میوه های تازه و خشک و آشامیدنیها هستند.
منبع : پزشک آن لاین
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
روز معلم معلمان ایران بابک زنجانی مجلس مجلس شورای اسلامی خلیج فارس دولت دولت سیزدهم حجاب رهبر انقلاب شورای نگهبان
شهرداری تهران تهران سلامت هواشناسی پلیس سیل آموزش و پرورش قوه قضاییه فضای مجازی دستگیری شورای شهر تهران سازمان هواشناسی
قیمت دلار خودرو قیمت خودرو بانک مرکزی دلار ایران خودرو سایپا چین بازار خودرو قیمت طلا تورم مالیات
مسعود اسکویی تلویزیون سریال سینما موسیقی سعید آقاخانی سینمای ایران فیلم دفاع مقدس تئاتر نون خ رسانه ملی
رژیم صهیونیستی اسرائیل آمریکا غزه فلسطین جنگ غزه حماس نوار غزه روسیه عربستان نتانیاهو اوکراین
فوتبال استقلال پرسپولیس رئال مادرید بایرن مونیخ سپاهان تراکتور لیگ قهرمانان اروپا باشگاه استقلال تیم ملی فوتسال ایران فوتسال بازی
وزیر ارتباطات تبلیغات اپل ناسا گوگل نخبگان ویروس آیفون ماه نمایشگاه خودرو
خواب بارندگی دیابت کاهش وزن ویتامین قهوه مسمومیت چاقی داروخانه بارداری