جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

قهوه و سرطان


قهوه و سرطان
برخلاف نگرانی مردم دایر به اینكه قهوه ممكن است سرطانزا باشد ،بویژه سرطان لورالمعده و مثانه ،تحقیقات جدید نشان می دهد كه قهوه از این اتهام مبراست.آزمایشهای لابراتواری نشان می دهد كه مواد شیمیایی موجود در قهوه حتی از سرطان جلوگیری میكند.تحقیقات متعددی در ژاپن ،نروژو آمریكای شمالی قهوه را از اتهام سرطانزایی بخصوص سرطان لوزالمعده مبرا نشان می دهند.و واقعیت این است كه تحقیقات نشان می دهد كه خوردن قهوه ممكن است از سرطان كولون بخصوص در مورد اشخاصی كه غذا های پر چربی می خورند ،جلوگیری كند.دكتر لی واتن برگ و همكارانش در دانشگاه می نزوتا در تحقیقات خود دریافته اند كه دانه های قهوه سبز نارس در تستهای آزمایشگاهی به میزان زیادی در متوقف كردن سرطان در جانوران آزمایشگاهی موثر بوده است.و دكتر هانس استیچ ،كارشناس سرطان كانادایی ،نیز این موضوع را تایید می نماید و معتقد است كه قهوه به علت داشتن مقدار زیادی تركیبات پولی فنول در تجربیات آزمایشگاهی خواص ضد سرطانی از خود نشان داده است.

مهندس هاله جهان پیکر
منبع : موسسه اطلاع رسانی طعام اسرار