پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
استفاده از دانه خلر در تغذیه جوجههای گوشتی
به منظور بررسی اثرات جایگزینی سطوح مختلف دانه خلر به جای کنجاله سویا در جیرههای غذایی بر روی عملکرد جوجههای گوشتی، تعداد ۲۴۰ قطعه جوجه از سن یک روزگی به مدت ۷ هفته با ۴ جیره غذایی حاوی صفر ، ۱۰ ، ۲۰ و ۳۰ درصد دانه خلر به جای کنجاله سویا تغذیه شدند. صفاتی نظیر افزایش وزن بدن، میزان غذا ، ضریب تبدیل غذایی ، وزن لاشه و درصد چربی محوطه بطنی مورد تجزیه و تحلیل قرارگرفت. نتایج حاصل از این آزمایش نشان داد خلر به جای کنجاله سویا در جیرههای غذایی جوجههای گوشتی تا ۳۰ درصد از نظر افزایش وزن ، ضریب تبدیل غذایی ، وزن لاشه و میزان تلفات تفاوت معنی داری بوجود نیاورده است. ولی با افزایش سطوح جایگزینی دانه خلر، میزان خوراک مصرفی کاهش معنی داری داشت، درصورتیکه چربی محوطه بطنی با افزایش سطوح جایگزینی دانه خلر تا سطح ۳۰ درصد افزایش معنی داری را نشان میدهد.
منبع : مؤسسه مرغداری ایران
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل غزه روز معلم مجلس شورای اسلامی دولت رهبر انقلاب نیکا شاکرمی دولت سیزدهم مجلس بابک زنجانی شهید مطهری
آتش سوزی تهران پلیس زلزله قوه قضاییه پلیس راهور شهرداری تهران سیل آموزش و پرورش سلامت سازمان هواشناسی دستگیری
قیمت طلا قیمت خودرو قیمت دلار خودرو بازار خودرو دلار بانک مرکزی ایران خودرو سایپا کارگران تورم حقوق بازنشستگان
سریال نمایشگاه کتاب فیلم سینمایی عفاف و حجاب تلویزیون جواد عزتی مسعود اسکویی سینما رضا عطاران سینمای ایران دفاع مقدس فیلم
مکزیک
رژیم صهیونیستی فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس اوکراین نوار غزه انگلیس نتانیاهو یمن افغانستان ایالات متحده آمریکا
پرسپولیس استقلال فوتبال سپاهان تراکتور علی خطیر لیگ برتر ایران لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید باشگاه استقلال بایرن مونیخ لیگ برتر
هوش مصنوعی تلفن همراه اپل اینستاگرام گوگل همراه اول فرودگاه واکسن تبلیغات ناسا پهپاد
سرطان کبد چرب فشار خون بیمه کاهش وزن بیماری قلبی دیابت مسمومیت داروخانه