چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

شیرینی‌های خمیری برای تزئین یخچال و کابینت


شیرینی‌های خمیری برای تزئین یخچال و کابینت
● مواد و وسایل لازم:
▪ پودر نشاستهٔ ذرت ۱ لیوان
▪ چسب چوب ۱ لیوان
▪ گلیسیرین ۵/۱ قاشق غذاخوری
▪ وازلین ۱ قاشق غذاخوری
▪ قالب شیرینی
▪ وردنه
▪ رنگ روغنی زرد ـ قهوه‌ای ـ قرمز
▪ سیاه‌دانه و خلال پسته
▪ قیچی
▪ آهن‌ربا
● طرز تهیهٔ خمیر ایتالیائی
۱) در یک ظرف پلاستیکی تمام مواد را خوب مخلوط کنید تا گلوله‌ای داخل آن نباشد و صاف و یک‌دست شود.
۲) ته یک ظرف لعابی را چرب کنید و مواد را به آرامی داخل آن بریزید روی بخار کتری قرار دهید.
۳) به مدت ۵ الی ۸ دقیقه بماند، سپس خمیر را برگردانید تا طرف دیگر آن بپزد.
۴) بعد از آماده شدن، خمیر را با کمی وازلین خوب ورز دهید و لای یک دستمال نخی بپیچید. بعد آن را لای کیسه فریزر گذاشته و در یخچال قرار دهید و به‌تدریج از آن استفاده کنید.
● مراحل انجام کار برای تهیهٔ شیرینی
۱) گلوله‌ای از خمیر به اندازهٔ یک نارنگی برداشته و مقدار خیلی کمی رنگ زرد (به اندازهٔ یک عدس) به آن آغشته کنید و آن را به آرامی ورز دهید تا به رنگ شیری درآید.
۲) خمیر را روی سطح صافی مانند شیشه یا سینی گذاشته و با وردنه آن را باز کنید، به طوری که قطر خمیر به ۳ میلی‌متر برسد.
۳) قالب شیرینی را روی خمیر قرار دهید و با فشار دست، تکه‌ها را به‌صورت لوزی و یا دایره جدا کنید.
۴) برای شکلاتی کردن روی شیرینی، گلوله‌ای از خمیر به رنگ قهوه‌ای را برداشته و آن را با وردنه باز کنید.
۵) قالب شیرینی را روی آن گذاشته و تکه‌ای از آن را جدا کنید و سپس به‌وسیلهٔ چسب به روی لایهٔ شیری رنگ قبلی بچسبانید.
۶) برای درست کردن بادام روی شیرینی، گلولهٔ کوچکی از خمیر را به رنگ قهوه‌ای برداشته و آن را به شکل مغز بادام فرم دهید.
۷) به‌وسیلهٔ لبهٔ کارد چند شیار روی بادام ایجاد کنید و آن را به‌وسیلهٔ چسب چوب به روی شیرینی بچسبانید. در ضمن، از مغز بادام طبیعی نیز جهت این‌کار می‌توانید استفاده کنید.
۸) برای تزئین هر چه بیشتر روی شیرینی می‌توانید سیاه دانه و خلال پسته و بادام نیز به‌کار ببرید.
۹) در پایان تکهٔ کوچکی از آهن‌ربا را بریده و در پشت شیرینی‌ها بچسبانید.

راحله شوخان
منبع : مجله شادکامی و موفقیت


همچنین مشاهده کنید