یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

شیرینی های خمیری برای تزئین یخچال و کابینت


● مواد و وسایل لازم :
▪ پودر نشاسته ذرت ۱ لیوان،
▪ چسب چوب ۱ لیوان،
▪ گلیسیرین ۱/۵ قاشق غذاخوری،
▪ وازلین ۱ قاشق غذاخوری،
▪ قالب شیرینی، وردنه،
▪ رنگ روغنی زرد، قهوه ای و قرمز، سیاه
▪ دانه و خلال پسته،
▪ قیچی
▪ آهن ربا.
● طرز تهیه خمیر ایتالیایی: در یک ظرف پلاستیکی تمام مواد را خوب مخلوط کنید تا گلوله ای داخل آن نباشد و صاف و یک دست شود. ته یک ظرف لعابی را چرب کنید و مواد را به آرامی داخل آن بریزید روی بخار کتری قرار دهید. به مدت ۵ الی ۸ دقیقه بماند، سپس خمیر را برگردانید تا طرف دیگر آن بپزد. بعد از آماده شدن، خمیر را با کمی وازلین خوب ورز دهید و لای یک دستمال نخی بپیچید. بعد آن را لای کیسه فریزر گذاشته و در یخچال قرار دهید و به تدریج از آن استفاده کنید.
● مراحل انجام کار برای تهیه شیرینی: گلوله ای از خمیر به اندازه یک نارنگی برداشته و مقدار خیلی کمی رنگ زرد (به اندازه یک عدس) به آن آغشته کنید و آن را به آرامی ورز دهید تا به رنگ شیری درآید. خمیر را روی سطح صافی مانند شیشه یا سینی گذاشته و با وردنه آن را باز کنید، به طوری که قطر خمیر به ۳ میلی متر برسد. قالب شیرینی را روی خمیر قرار دهید و با فشار دست، تکه ها را به صورت لوزی و یا دایره جدا کنید. برای شکلاتی کردن روی شیرینی، گلوله ای از خمیر به رنگ قهوه ای را برداشته و آن را با وردنه باز کنید. قالب شیرینی را روی آن گذاشته و تکه ای از آن را جدا کنید و سپس به وسیله چسب به روی لایه شیری رنگ قبلی بچسبانید. برای درست کردن بادام روی شیرینی، گلوله کوچکی از خمیر را به رنگ قهوه ای برداشته و آن را به شکل مغز بادام فرم دهید. به وسیله لبه کارد چند شیار روی بادام ایجاد کنید و آن را به وسیله چسب چوب به روی شیرینی بچسبانید. در ضمن، از مغز بادام طبیعی نیز جهت این کار می توانید استفاده کنید. برای تزئین هر چه بیشتر روی شیرینی می توانید سیاه دانه و خلال پسته و بادام نیز به کار ببرید. در پایان تکه کوچکی از آهن ربا را بریده و در پشت شیرینی ها بچسبانید.
منبع : روزنامه ابتکار


همچنین مشاهده کنید