چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا
سوفله قارچ
قارچ : ۱۰۰۰ گرم
کره : ۵۰ گرم
تخم مرغ : ۶ عدد
خامه : ۱۰۰ گرم
سس بشامل : ۲ فنجان
فلفل : قدری
نمک : قدری
قارچ را تمیز و خرد میکنیم و میشوئیم و با دست فشار میدهیم که آب اضافی آن گرفته شود، کره را در ظرفی میریزیم و روی آتش ملایم میگذاریم آب که شد قارچ را میریزیم و کمی نمک به آن میزنیم و گاهی بههم میزنیم تا آب قارچ تبخیر شود، ته یک ظرف نسوز را کمی کره میمالیم و کمی آرد ته ظرف میپاشیم و زرده تخم مرغ را با کمی نمک مخلوط میکنیم و میزنیم تا پف کند و سفید شود، بعد زرده را با سس بشامل و خامه مخلوط میکنیم و قارچ آماده شده را با مایه مخلوط مینمائیم و سپس سفیده را جداگانه خوب میزنیم تا کاملاً سفت شود ، بعد با مایه مخلوط میکنیم و در ظرف میریزیم و به طریق بن ماری با حرارت ۳۵۰ درجه به مدت سه ربع ساعت میگذاریم ظرف سوفله در فر بماند در این مدت در فر را باز نمیکنیم. سوفله باید پف کند و طلائی شود.
برای امتحان آماده بودن سوفله چنگال را به آهستگی میان سوفله فرو میکنیم اگر از مایه چیزی به چنگال نچسبید سوفله آماده شده است و الا خام است و در این حال یک ربع دیگر میگذاریم سوفله در فر بماند.
ممکن است از کنسرو قارچ استفاده کنیم در اینصورت یک قوطی بزرگ لازم است و کافی است آن را خرد کرده مصرف نمائیم.
کره : ۵۰ گرم
تخم مرغ : ۶ عدد
خامه : ۱۰۰ گرم
سس بشامل : ۲ فنجان
فلفل : قدری
نمک : قدری
قارچ را تمیز و خرد میکنیم و میشوئیم و با دست فشار میدهیم که آب اضافی آن گرفته شود، کره را در ظرفی میریزیم و روی آتش ملایم میگذاریم آب که شد قارچ را میریزیم و کمی نمک به آن میزنیم و گاهی بههم میزنیم تا آب قارچ تبخیر شود، ته یک ظرف نسوز را کمی کره میمالیم و کمی آرد ته ظرف میپاشیم و زرده تخم مرغ را با کمی نمک مخلوط میکنیم و میزنیم تا پف کند و سفید شود، بعد زرده را با سس بشامل و خامه مخلوط میکنیم و قارچ آماده شده را با مایه مخلوط مینمائیم و سپس سفیده را جداگانه خوب میزنیم تا کاملاً سفت شود ، بعد با مایه مخلوط میکنیم و در ظرف میریزیم و به طریق بن ماری با حرارت ۳۵۰ درجه به مدت سه ربع ساعت میگذاریم ظرف سوفله در فر بماند در این مدت در فر را باز نمیکنیم. سوفله باید پف کند و طلائی شود.
برای امتحان آماده بودن سوفله چنگال را به آهستگی میان سوفله فرو میکنیم اگر از مایه چیزی به چنگال نچسبید سوفله آماده شده است و الا خام است و در این حال یک ربع دیگر میگذاریم سوفله در فر بماند.
ممکن است از کنسرو قارچ استفاده کنیم در اینصورت یک قوطی بزرگ لازم است و کافی است آن را خرد کرده مصرف نمائیم.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا احمد وحیدی مجلس شورای اسلامی مجلس چین خلیج فارس دولت دولت سیزدهم شورای نگهبان حجاب مجلس یازدهم
روز معلم تهران معلم هواشناسی قوه قضاییه سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش فضای مجازی دستگیری شورای شهر تهران پلیس
بانک مرکزی ارز بابک زنجانی خودرو قیمت دلار قیمت خودرو ایران خودرو دلار سایپا مالیات بازار خودرو قیمت طلا
تلویزیون سریال سینمای ایران سینما نون خ موسیقی تئاتر دفاع مقدس فیلم کتاب رسانه ملی
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین غزه جنگ غزه نوار غزه حماس یمن نتانیاهو ترکیه افغانستان بنیامین نتانیاهو
فوتبال پرسپولیس رئال مادرید سپاهان تراکتور بایرن مونیخ باشگاه استقلال لیگ برتر لیگ قهرمانان اروپا فوتسال تیم ملی فوتسال ایران بازی
هوش مصنوعی تبلیغات ناسا اینستاگرام اپل فناوری همراه اول آیفون گوگل
داروخانه مسمومیت دیابت کاهش وزن بارداری چاقی خواب سلامت روان آلزایمر