چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا
پیتزای ساردین
خمیر پیتزا : ۵۰۰ گرم
ماهی ساردین : ۱ فنجان
سس مخصوص پیتزا : ۱ فنجان
پیاز داغ عسلی : ۳ قاشق سوپخوری
پنیر گرویر : ۲ قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی : ۲۵۰ گرم
فلفل : قدری
نمک : قدری
● ابتدا خمیر پیتزا را به روش زیر درست میکنیم:
آرد و بکینگ پودر و نمک را با هم الک میکنیم.
روغن و شیر را در یک فنجان اندازه گیری میریزیم، ابتدا روغن را ریخته و سپس شیر را رویش میریزیم ولی بههم نمیزنیم. شیر و روغن را یکمرتبه در مواد خشک میریزیم و چند مرتبه با قاشق بههم میزنیم تا حالت چسبندگی پیدا کند سپس خمیر را از کاسه بیرون میآوریم و روی کاغذ رو غنی قرار میدهیم و به مدت ۱۰ دقیقه خمیر را ورز میدهیم قالبی که مخصوص پای میباشد و چرب نشده است حاضر میکنیم.
ابتدا خمیر را روی کاغذ به اندازه قالب با وردنه باز کرده سپس در قالب قرار داده اطراف آن را با چنگال فشار میدهیم که خوب جاگیر شود و هم به شکل قشنگی درآید با نوک چنگال وسط خمیر را چند سوراخ میکنیم. خمیر آماده است.
● سپس پیتزا را به روش فوق درست میکنیم:
سپس ظرف آلومینیوم گرد مناسبی را که باید کم عمق باشد چرب میکنیم و خمیر پیتزا را به قطر نیم سانتیمتر و به شکل ظرف به اندازهای که ته و دیواره ظرف را بپوشاند باز مینمائیم و خمیر را داخل ظرف میاندازیم.
روی خمیر را کمی سس مخصوص پیتزا و ۳ تا ۴ عدد گوجه فرنگی پوست گرفته خرد شده میریزیم کمی نمک و فلفل میپاشیم دو تا سه قاشق سوپ خوری پیاز سرخ شده روی آن میدهیم و یک قوطی ساردین را به شکل شعاع روی گوجه فرنگیها میچینیم و دو سه قاشق سوپخوری پنیر رنده شده گرویر روی ساردین میپاشیم.
فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم میکنیم و ظرف پیتزا را کف فر به مدت بیست دقیقه قرار میدهیم، بعد ظرف را روی آخرین پنجره فر بهطرف بالا میگذاریم تا در حدود یک ربع تا بیست دقیقه بماند و روی آن کمی طلائی شود. پیتزا را با همان ظرف سر میز میبریم.
ماهی ساردین : ۱ فنجان
سس مخصوص پیتزا : ۱ فنجان
پیاز داغ عسلی : ۳ قاشق سوپخوری
پنیر گرویر : ۲ قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی : ۲۵۰ گرم
فلفل : قدری
نمک : قدری
● ابتدا خمیر پیتزا را به روش زیر درست میکنیم:
آرد و بکینگ پودر و نمک را با هم الک میکنیم.
روغن و شیر را در یک فنجان اندازه گیری میریزیم، ابتدا روغن را ریخته و سپس شیر را رویش میریزیم ولی بههم نمیزنیم. شیر و روغن را یکمرتبه در مواد خشک میریزیم و چند مرتبه با قاشق بههم میزنیم تا حالت چسبندگی پیدا کند سپس خمیر را از کاسه بیرون میآوریم و روی کاغذ رو غنی قرار میدهیم و به مدت ۱۰ دقیقه خمیر را ورز میدهیم قالبی که مخصوص پای میباشد و چرب نشده است حاضر میکنیم.
ابتدا خمیر را روی کاغذ به اندازه قالب با وردنه باز کرده سپس در قالب قرار داده اطراف آن را با چنگال فشار میدهیم که خوب جاگیر شود و هم به شکل قشنگی درآید با نوک چنگال وسط خمیر را چند سوراخ میکنیم. خمیر آماده است.
● سپس پیتزا را به روش فوق درست میکنیم:
سپس ظرف آلومینیوم گرد مناسبی را که باید کم عمق باشد چرب میکنیم و خمیر پیتزا را به قطر نیم سانتیمتر و به شکل ظرف به اندازهای که ته و دیواره ظرف را بپوشاند باز مینمائیم و خمیر را داخل ظرف میاندازیم.
روی خمیر را کمی سس مخصوص پیتزا و ۳ تا ۴ عدد گوجه فرنگی پوست گرفته خرد شده میریزیم کمی نمک و فلفل میپاشیم دو تا سه قاشق سوپ خوری پیاز سرخ شده روی آن میدهیم و یک قوطی ساردین را به شکل شعاع روی گوجه فرنگیها میچینیم و دو سه قاشق سوپخوری پنیر رنده شده گرویر روی ساردین میپاشیم.
فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم میکنیم و ظرف پیتزا را کف فر به مدت بیست دقیقه قرار میدهیم، بعد ظرف را روی آخرین پنجره فر بهطرف بالا میگذاریم تا در حدود یک ربع تا بیست دقیقه بماند و روی آن کمی طلائی شود. پیتزا را با همان ظرف سر میز میبریم.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا غزه بابک زنجانی مجلس شورای اسلامی مجلس خلیج فارس دولت دولت سیزدهم شورای نگهبان حجاب لایحه بودجه 1403
روز معلم سلامت هواشناسی تهران قوه قضاییه سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش فضای مجازی دستگیری شورای شهر تهران پلیس
قیمت دلار خودرو قیمت خودرو بانک مرکزی ایران خودرو کارگران سایپا دلار قیمت طلا بازار خودرو مالیات تورم
سریال تلویزیون سینمای ایران سینما موسیقی دفاع مقدس رسانه ملی تئاتر فیلم کتاب
رژیم صهیونیستی فلسطین جنگ غزه نوار غزه حماس روسیه عربستان یمن ترکیه افغانستان نتانیاهو اوکراین
فوتبال استقلال رئال مادرید پرسپولیس بایرن مونیخ سپاهان تراکتور لیگ قهرمانان اروپا باشگاه استقلال فوتسال تیم ملی فوتسال ایران بازی
اینستاگرام اپل تبلیغات گوگل ناسا سامسونگ آیفون همراه اول ماه
بارندگی دیابت کاهش وزن ویتامین مسمومیت قهوه خواب بارداری کبد چرب