شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا
سلامت ظروف آشپزخانه
بهتر است پیش از آنكه مشغول پخت غذا شوید، به ویژه وقتی مقدار غذا زیاد باشد و به زمان بیشتری برای پخت آن نیاز باشد، به چگونگی ساخت ظروف آشپزخانه خود توجه كنید.آلومینیومی كه در ساخت ظروفی مثل دیگ، قابلمه و ماهی تابه به كار می رود طی آشپزی كردن فرسوده شده و به آسانی از ظروف جدا می شود. هر چه زمان پخت غذا در ظروف آلومینیومی بیشتر باشد، آلومینیوم بیشتری وارد غذا می شود. سبزی ها و غذاهای اسیدی آلومینیوم بیشتری را جذب می كنند.
در رابطه با ظروف مسی، اگرچه مقدار كمی مس برای سلامتی شما مفید است، اما مقدار زیاد آن می تواند سمی و خطرناك باشد. بیشتر ظروف مسی آشپزخانه با لایه ای از مواد دیگر روكش می شوند؛ اما گاهی ممكن است این لایحه محافظتی نیز از بین برود.
ملك دخت قاسمی
منبع : روزنامه همشهری
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران مجلس شورای اسلامی مجلس حجاب دولت جمهوری اسلامی ایران رئیسی رئیس جمهور دولت سیزدهم توماج صالحی گشت ارشاد پاکستان
تهران قتل شهرداری تهران سیل کنکور هواشناسی پلیس سلامت سازمان هواشناسی سازمان سنجش زنان وزارت بهداشت
قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا خودرو دلار بازار خودرو مسکن سایپا بانک مرکزی ارز ایران خودرو تورم
فضای مجازی سینمای ایران سینما سریال پایتخت تلویزیون کیومرث پوراحمد سریال موسیقی رهبر انقلاب فیلم ترانه علیدوستی مهران مدیری
کنکور ۱۴۰۳ اینترنت عبدالرسول پورعباس
رژیم صهیونیستی اسرائیل آمریکا فلسطین غزه جنگ غزه روسیه چین حماس اوکراین ترکیه ایالات متحده آمریکا
فوتبال استقلال جام حذفی آلومینیوم اراک فوتسال تیم ملی فوتسال ایران بازی تراکتور باشگاه پرسپولیس بارسلونا وحید شمسایی لیگ برتر انگلیس
هوش مصنوعی سرطان سامسونگ اپل فناوری ناسا الماس نخبگان بنیاد ملی نخبگان ربات
سازمان غذا و دارو کاهش وزن بارداری مالاریا آلزایمر زوال عقل