یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

فوندوی گوجه فرنگی


کره  :  ۱۰۰ گرم
موسیر  :  ۳ عدد
گوجه فرنگی  :  ۵۰۰ گرم
سیر  :  ۱ لپه
فلفل  :   قدری
نمک  :   قدری
کره و موسیر را یک تفت (تاب) می‌دهیم. سیر را می‌کوبیم و به آن اضافه می‌کنیم، پوست گوجه فرنگی را می‌گیریم و آن را خرد می‌نمائیم و در مایه کره و موسیر می‌ریزیم و حرارت را ملایم می‌کنیم و کمی نمک و فلفل به آن می‌پاشیم و مرتب به‌هم می‌زنیم تا آب گوجه فرنگی کشیده شود و به‌صورت سس غلیظی درآید. این فوندو را می‌توانیم با نان تست کوچک صرف کنیم.


همچنین مشاهده کنید