یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
شمعهای ظرفی
بسیار ساده و راحت میباشد که از انواع قوطیهای خالی مواد غذائی برای ساختن شمعهای ظرفی خود استفاده کنید و از آنها لذت ببرید.
● روش ساختن شمعهای ظرفی:
برای این نوع شمعها این مسئله مهم میباشد که از فیتیله مخصوص شمعهای ظرفی استفاده کنید (سفت و شق و رق) که در موم ذوب شده راحت قرار بگیرد. اندازه فیتیله را مطابق قطر ظرفتان انتخاب کنید، اگر از موم عسل به موم پارافین اضافه میکنید زمان سوختن شمع شما طولانیتر میشود و اگر چند قطره از عطر سنبل هندی به مومتان اضافه کنید زمانیکه این شمعها را روشن میکنید حشرات از قبیل سوسک و پشه را فراری میدهد.
● هشدارهای ایمنی:
زمانیکه شمع را روشن میکنید موم ذوب شده و ظرف را خیلی داغ میکند، بنابراین دقت کنید که این نوع شمعها را در یک سطح محکم و دور از دسترس بچهها قرار دهید، ظرف را اول امتحان کنید و ببینید که کاملاً غیر قابل نفوذ آب باشد و اگر سوارخ و روزنهای دارد با کمی خمیر بتونه آنها را مهر و موم کنید و دقت کنید که ظرفها خوب تمیز و خشک باشند و درپوش آنها بهراحتی برداشته شود تا لبههای آنها صاف و بدون زبری باشند. برای اندازه گرفتن مقدار موم لازم برای ظرف مورد نظرتان، ظرف را پر آب کنید و اندازه بزنید، برای هر ۱۰۰ میلیلیتر آب شما به ۹۰ گرم موم سرد نیاز دارید.
● مواد و لوازم مورد نیاز:
▪ فیتیله مخصوص ظرف (سفت و محکم)، قوطیهای تمیز و خشک
▪ نگه دارنده فیتیله
▪ مداد یا سوزن فیتیله (سوزن بلند و ضخیم)
▪ موم پارافین
▪ ظرف برای ذوب کردن موم به روش بن ماری، دماسنج
۱) از یک فیتله بلند مخصوص ظرفها تقریباً چند سانتیمتر بلندتر از ظرف مورد نظرتان استفاده کنید، یک انتهاء آنرا در نگهدارنده فتیله قرار دهید و محکم ببندید، و انتهاء دیگر را دور مداد یا سوزن فیتیله طوری گره بزنید که نگه دارنده فیتیله در ته ظرف و مداد هم روی لبه ظرف قرار بگیرند.
۲) موم پارافین را به روش بن ماری ذوب کنید و درجه حرارت موم را با دماسنج اندازه بزنید و زمانیکه به ۸۲ درجه سانتیگراد (۱۸۰ درجه فارنهایت) رسید آنرا از روی حرارت بردارید.
۳) مقداری از موم ذوب شده را در قوطی بریزید و فیتیله را در جای خود درست در مرکز قوطی قرار دهید و به این وسیله نگه دارنده فیتیله در ته قوطی وقتی که موم سفت شود محکم میشود، موم بیشتری بریزید، یک مرتبه یک لایه، طوری که موم اطراف نگهدارنده همانطور باقی بماند و فیتیله در جای خود باشد.
۴) موم ذوب شده بیشتری بریزید تا تقریباً یک سانتیمتر از لبه قوطی خالی بماند و سپس بگذارید تا سفت و سرد شود بعد از سرد شدن در اطراف فیتیله یک گودی ایجاد میشود، موم را دوباره ذوب کنید و محل فرو رفتگی را تا جائی که لازم است پر کنید. فیتیله را از اطراف مداد باز کنید و به اندازه لازم آنرا قیچی کنید.
برای ساختن این شمعهای جالب میتوانید از انواع قوطیهای خالی مواد غذائی یا هر ظرف دیگری که به نظر شما جالب و زیبا میآید استفاده کنید و شمعهای ظرفی دلپذیری بسازید و زمانیکه این شمعها را روشن میکنید و شمعهای ظرفی دلپذیری بسازید و زمانیکه این شمعها را روشن میکنید خیلی مواظب باشید زیرا سطح ظرفها بسیار داغ و سرخ میشوند و اغلب میتوانید این قوطیها را دوباره و دوباره با موم جدیدی پر کنید و از آنها لذت ببرید.
منبع : سایت هنرکده
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
مجلس مجلس شورای اسلامی ایران حجاب شورای نگهبان دولت دولت سیزدهم جمهوری اسلامی ایران گشت ارشاد رئیسی رئیس جمهور جنگ
تهران هواشناسی شهرداری تهران پلیس دستگیری وزارت بهداشت سیل قتل سلامت کنکور آتش سوزی سازمان هواشناسی
قیمت دلار مالیات قیمت خودرو خودرو دلار بانک مرکزی بازار خودرو قیمت طلا سایپا مسکن ارز ایران خودرو
زنان سریال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تلویزیون یمن تئاتر سینمای ایران قرآن کریم سریال پایتخت فیلم موسیقی سینما
سازمان سنجش کنکور ۱۴۰۳ خورشید
اسرائیل فلسطین رژیم صهیونیستی غزه آمریکا جنگ غزه روسیه چین اوکراین حماس عربستان ترکیه
فوتبال پرسپولیس استقلال فوتسال بازی باشگاه پرسپولیس جام حذفی آلومینیوم اراک تیم ملی فوتسال ایران تراکتور سپاهان رئال مادرید
فناوری همراه اول گوگل تبلیغات اپل سامسونگ ناسا آیفون بنیاد ملی نخبگان دانش بنیان
سازمان غذا و دارو خواب بارداری دندانپزشکی مالاریا