پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
پیاز
پیاز یکی از عناصر اصلی آشپزی در سرتاسر جهان به حساب می آید. رایحه آن در غذاها بسته به نوع استفاده از آن متغیر است. پیاز در برخی غذاها به عنوان سبزی و در برخی دیگر به عنوان ادویه به کار گرفته می شود. پیاز اغلب به همراه گوشت خصوصاً گوشت چرخ کرده مورد استفاده قرار می گیرد.
علاوه بر این از پیاز در پخت سوپ، ترشی، سس و ... نیز استفاده می شود. استفاده از پیاز در تهیه سالادها در چین و ژاپن بسیار رایج است.پیاز حاوی پروتئین، قند، سلولز، مواد معدنی و بیش از ۸۰ درصد آب است. پیاز یک ماده ضد عفونی کننده، مدر و خلط آور بوده و آب یا خمیر آن برای درمان زخم، آکنه، حشره گزیدگی، همورئید، سوختگی، دندان درد، گوش درد و مشکلات تنفسی به کار می رود. پیاز خام محرک اشتها بوده و کرم زداست و گفته می شود محرک کبد بوده و برای قلب و سیستم عصبی مفید است.
نادر اقبال
منبع : روزنامه ایران
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل روز معلم معلمان رهبر انقلاب دولت مجلس شورای اسلامی مجلس دولت سیزدهم خلیج فارس حجاب شهید مطهری
تهران هواشناسی سلامت شهرداری تهران سیل پلیس قوه قضاییه آموزش و پرورش بارش باران سازمان هواشناسی قتل دستگیری
بانک مرکزی خودرو ارز قیمت دلار قیمت خودرو ایران خودرو قیمت طلا دلار سایپا بازار خودرو کارگران تورم
مسعود اسکویی فضای مجازی تلویزیون سریال سینمای ایران سینما دفاع مقدس موسیقی فیلم
دانشگاه علوم پزشکی مکزیک
غزه رژیم صهیونیستی جنگ غزه فلسطین آمریکا چین روسیه حماس نوار غزه عربستان اوکراین نتانیاهو
پرسپولیس استقلال فوتبال سپاهان تراکتور باشگاه استقلال لیگ برتر ایران رئال مادرید بایرن مونیخ لیگ قهرمانان اروپا لیگ برتر باشگاه پرسپولیس
اینستاگرام همراه اول دبی اپل ناسا وزیر ارتباطات تبلیغات گوگل پهپاد
کبد چرب بیماری قلبی کاهش وزن دیابت داروخانه قهوه صبحانه بارداری