پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا
مدیریت مصرف نیتروژن در محصولات سبزی و صیفی
تاریخ نشر : ۸۵۰۳۰۲
تیراژ : ۱۵۰۰
تعداد صفحه : ۱۳۸
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۹۹۰۰-۱۹-۵
شماره کنگره : ۸۵۳۰۲۰۶۲
رده دیویی : ۶۳۱.۸۴
محل نشر : تهران
جلد : شومیز
قطع : وزیری
زبان کتاب : فارسی
نوع اثر : تالیف
نویسنده : سیلسپور - محسن
نویسنده : ممیزی - محمدرضا
عمدهی مطالب کتاب حاضر بدینقرار است: عناصر غذایی مورد نیاز گیاه، روشهای توصیهی کودی نیتروژن برای محصولات سبزی و صیفی، منابع نیتروژن، کودهای آلی، نیترات از دیدگاه کشاورزی و محیط زیست، و مروری بر تحقیقات انجام شده در کشور. در بخشی از کتاب پیشنهادهایی برای میزان و چگونگی مصرف نیتروژن در محصولات سبزی و صیفی مطرح گردیده که بدین شرح است: 'حد بحرانی نیترات در سبزیها 25 درصد بر مبنای خشک و در غدهی سیبزمینی و پیاز 300 میلیگرم در کیلوگرم بر مبنای وزن تازه پیشنهاد میگردد و رعایت این حدود برای سلامتی جامعه الزامآور است؛ در افزایش عملکرد سبزیها مصرف کودهای نیتروژنه نباید یکباره انجام گیرد. بلکه لازم است مقدار آن بر مبنای درصد مواد آلی خاکهای تحت کشت از 250 الی 300 کیلوگرم در هکتار نیتروژن خالص تجاوز ننماید؛ مصرف کودهای نیتروژنه برای افزایش عملکرد کنترل کیفی حتما بایستی تقسیط شود؛ چون به دلیل وجود یارانهی کنترلی بر مقدار مصرف کودهای نیتروژنه توسط تولیدکنندگان سبزی وجود ندارد برداشت سبزیها به هنگام عصرها انجام گیرد؛ و برای کاهش غلظت نیترات در اقدامهای مصرفی سبزیها مصرف کودهای پتاسیمی مخصوصا سولفات پتاسیم و کودهای محتوی عناصر ریزمغذی حتما فراموش نشود چه بسا با مصرف این کودها مخصوصا سولفات روی مقدار قابل توجهی از نیترات در غدهی سیبزمینی، ساقه، و برگهای قابل مصرف کاسته میشود'.
تیراژ : ۱۵۰۰
تعداد صفحه : ۱۳۸
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۹۹۰۰-۱۹-۵
شماره کنگره : ۸۵۳۰۲۰۶۲
رده دیویی : ۶۳۱.۸۴
محل نشر : تهران
جلد : شومیز
قطع : وزیری
زبان کتاب : فارسی
نوع اثر : تالیف
نویسنده : سیلسپور - محسن
نویسنده : ممیزی - محمدرضا
عمدهی مطالب کتاب حاضر بدینقرار است: عناصر غذایی مورد نیاز گیاه، روشهای توصیهی کودی نیتروژن برای محصولات سبزی و صیفی، منابع نیتروژن، کودهای آلی، نیترات از دیدگاه کشاورزی و محیط زیست، و مروری بر تحقیقات انجام شده در کشور. در بخشی از کتاب پیشنهادهایی برای میزان و چگونگی مصرف نیتروژن در محصولات سبزی و صیفی مطرح گردیده که بدین شرح است: 'حد بحرانی نیترات در سبزیها 25 درصد بر مبنای خشک و در غدهی سیبزمینی و پیاز 300 میلیگرم در کیلوگرم بر مبنای وزن تازه پیشنهاد میگردد و رعایت این حدود برای سلامتی جامعه الزامآور است؛ در افزایش عملکرد سبزیها مصرف کودهای نیتروژنه نباید یکباره انجام گیرد. بلکه لازم است مقدار آن بر مبنای درصد مواد آلی خاکهای تحت کشت از 250 الی 300 کیلوگرم در هکتار نیتروژن خالص تجاوز ننماید؛ مصرف کودهای نیتروژنه برای افزایش عملکرد کنترل کیفی حتما بایستی تقسیط شود؛ چون به دلیل وجود یارانهی کنترلی بر مقدار مصرف کودهای نیتروژنه توسط تولیدکنندگان سبزی وجود ندارد برداشت سبزیها به هنگام عصرها انجام گیرد؛ و برای کاهش غلظت نیترات در اقدامهای مصرفی سبزیها مصرف کودهای پتاسیمی مخصوصا سولفات پتاسیم و کودهای محتوی عناصر ریزمغذی حتما فراموش نشود چه بسا با مصرف این کودها مخصوصا سولفات روی مقدار قابل توجهی از نیترات در غدهی سیبزمینی، ساقه، و برگهای قابل مصرف کاسته میشود'.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رهبر انقلاب دولت دولت سیزدهم انتخابات مجلس شورای اسلامی رافائل گروسی رئیس جمهور سید ابراهیم رئیسی حجاب انتخابات مجلس مجلس
قتل تهران پلیس هواشناسی شهرداری تهران وزارت بهداشت بارش باران آموزش و پرورش سیل سلامت فضای مجازی قوه قضاییه
گاز نمایشگاه نفت خودرو قیمت دلار قیمت خودرو مالیات قیمت طلا مسکن حقوق بازنشستگان ایران خودرو بازار خودرو بانک مرکزی
نمایشگاه کتاب نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون محمدمهدی اسماعیلی کتاب سریال سینمای ایران دفاع مقدس سینما تئاتر موسیقی رسانه ملی
اینوتکس دانشجویان دانش بنیان
رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل جنگ غزه فلسطین آمریکا رفح حماس روسیه حمله به رفح نوار غزه ترکیه
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید لیگ برتر ذوب آهن بازی باشگاه استقلال لیگ برتر ایران نساجی لیگ برتر فوتبال ایران
اینترنت تبلیغات اپل عیسی زارع پور سامسونگ ناسا گوگل آب مایکروسافت شبکه اجتماعی
سرطان هندوانه آسم سنگ کلیه بیماران خاص کمردرد اعتیاد بیمه سبزیجات افسردگی