شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

چربی‏های ترانزTrans


سال‏ها پیش رستوران‏ها برای سرخ كردن از روغن‏های حیوانی استفاده می‏كردند. این روغن‏ها پر از كلسترول و چربی‏های اشباع شده‏اند و برای سلامت بسیار مضر هستند. امروزه در بسیاری از رستوران‏ها از روغن‏های گیاهی جامد استفاده می‏شود. این روغن‏ها كلسترول ندارند. پس آیا این روغن‏ها مفید هستند؟ خیر. روغن گیاهی در درجه حرارت اتاق باید مایع باشد. روغن‏های گیاهی جامد به دلیل این كه در كارخانه به طور مصنوعی جامد شده‏اند، دارای مقادیر زیادی اسیدهای چرب ترانز هستند. این نوع اسیدهای چرب سرطان ‏زا هستند و می‏توانند باعث ایجاد بیماری‏های قلبی و عروقی شوند.


همچنین مشاهده کنید