دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا


راهنمای مدیریت پرورش جوجه‌های گوشتی سویه تجاری 'راسProducing quality broiler meat = '


راهنمای مدیریت پرورش جوجه‌های گوشتی سویه تجاری 'راسProducing quality broiler meat = '
مترجم : براری - الهیار
تاریخ نشر : ۱۳۷۸/۰۵/۲۶
رده دیویی : ۶۳۶.۵۰۸۲
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۰۰
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴

مجموعه حاضر حاوی راهنمایی‌ها و دستورالعمل‌هایی است در خصوص پرورش جوجه‌های گوشتی((سویه راس)) که با این مشخصات به چاپ رسیده است .((محیط و تجهیزات)), ((مدیریت جوجه)), ((مدیریت پرورش)), ((تغذیه)), ((پرورش جداگانه جنس‌ها)), ((مدیریت قبل از مراحل عمل‌آوری)), ((ضد عفونی و بهداشت)), ((استرس حرارتی)) و ((آسیت)) .