یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
ترکیبات و خواص غذایی- دارویی فندق
بیشك شما هم فندق رابه صورت تازه با لباس قشنگش و یا خشك همراه با تخمه و پسته دیده و تناول كردهاید! آیا میدانید فندق چیست؟ و چه خواصی دارد؟
فندق نقش اصلی را در آجیل چهار مغز دارد با همه كوچكی سرشار از موادغذایی است.
مواد درونی آن عبارتند از: پروتئین، چربی، كلسیم، فسفر، آهن، موادقندی، سدیم، پتاسیم، ویتامین، نیاسین و ویتامینهای A، D. به طور كلی هر صد گرم مغز فندق، ۶۳۴ كالری انرژی غذایی دارد.
▪ خواص فندق:
لابد با توجه به مواد درونی فندق تا حدودی به خواص آن آگاهی یافتهاید. از آنجا كه در آن مقدار زیادی فسفر وجودد ارد، برای رشد مغز بسیار مفید است و قوه تفكر و تمركز را افزایش میدهد. بنابراین بهتر است كودكان را به خوردن آن تشویق كنید. با وجود این كه فندق دارای مقداری مواد قندی است، اما برای بیماران مبتلا به مرض قند هیچ ضرری ندارد. طبع آن گرم و خشك است و سبب تقویت رودهها میشود و سموم بدن را دفع میكند. ضمناً برای كاهش فشارخون هم مفید است و افرادی كه به افزایش فشارخون مبتلا هستند بهتر است فندق را میل كنند تا از خواص آن بهره مند شوند.
روی مغز فندق غشاء بسیار نازكی وجود دارد كه ضداسهال است، در ضمن این غشاء نازك بسیار دیرهضم است. برای جلوگیری از مضرات فندق بهتر است آن را با شكر، عسل و یا انجیر میل كنید. اگر از ریزش مو رنج میبرید از آرد فندق و روغن زیتون خمیر مناسبی تهیه و روی پوست سر، ماساژ دهید. فندق را در حد معقول مورد استفاده قرار دهید و از خواص زیاد آن بهره بگیرید.
فندق نقش اصلی را در آجیل چهار مغز دارد با همه كوچكی سرشار از موادغذایی است.
مواد درونی آن عبارتند از: پروتئین، چربی، كلسیم، فسفر، آهن، موادقندی، سدیم، پتاسیم، ویتامین، نیاسین و ویتامینهای A، D. به طور كلی هر صد گرم مغز فندق، ۶۳۴ كالری انرژی غذایی دارد.
▪ خواص فندق:
لابد با توجه به مواد درونی فندق تا حدودی به خواص آن آگاهی یافتهاید. از آنجا كه در آن مقدار زیادی فسفر وجودد ارد، برای رشد مغز بسیار مفید است و قوه تفكر و تمركز را افزایش میدهد. بنابراین بهتر است كودكان را به خوردن آن تشویق كنید. با وجود این كه فندق دارای مقداری مواد قندی است، اما برای بیماران مبتلا به مرض قند هیچ ضرری ندارد. طبع آن گرم و خشك است و سبب تقویت رودهها میشود و سموم بدن را دفع میكند. ضمناً برای كاهش فشارخون هم مفید است و افرادی كه به افزایش فشارخون مبتلا هستند بهتر است فندق را میل كنند تا از خواص آن بهره مند شوند.
روی مغز فندق غشاء بسیار نازكی وجود دارد كه ضداسهال است، در ضمن این غشاء نازك بسیار دیرهضم است. برای جلوگیری از مضرات فندق بهتر است آن را با شكر، عسل و یا انجیر میل كنید. اگر از ریزش مو رنج میبرید از آرد فندق و روغن زیتون خمیر مناسبی تهیه و روی پوست سر، ماساژ دهید. فندق را در حد معقول مورد استفاده قرار دهید و از خواص زیاد آن بهره بگیرید.
منبع : موسسه اطلاع رسانی طعام اسرار
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
حجاب دولت مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم مجلس جمهوری اسلامی ایران رئیس جمهور گشت ارشاد رئیسی پاکستان امام خمینی سیدابراهیم رئیسی
پلیس تهران وزارت بهداشت قتل شهرداری تهران هواشناسی سیل کنکور فضای مجازی پایتخت زنان آتش سوزی
خودرو دلار بازار خودرو قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا بانک مرکزی سایپا مسکن تورم ایران خودرو قیمت
سریال تلویزیون یمن سینمای ایران سینما کیومرث پوراحمد موسیقی سریال پایتخت مهران مدیری فیلم ترانه علیدوستی قرآن کریم
اینترنت کنکور ۱۴۰۳
اسرائیل غزه فلسطین رژیم صهیونیستی آمریکا جنگ غزه روسیه اوکراین حماس ترکیه ایالات متحده آمریکا طوفان الاقصی
فوتبال پرسپولیس استقلال بازی جام حذفی فوتسال آلومینیوم اراک تیم ملی فوتسال ایران سپاهان تراکتور باشگاه پرسپولیس لیورپول
هوش مصنوعی تبلیغات ناسا سامسونگ فناوری اپل بنیاد ملی نخبگان آیفون ربات
کاهش وزن روانشناسی بارداری مالاریا آلزایمر زوال عقل