چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

سس شکلات


شكلات شیری  :  ۵۰ گرم
آرد ذرت  :  ۱ قاشق مربا خوری
کره  :  ۳۰ گرم
شکر  :  ۶۰ گرم
آب  :  ۰.۵ لیتر
پوست پرتقال  :   قدری
نمک  :   قدری
شکلات را خرد کرده در نصف فنجان آب حل کنید و روی آتش ملایم بگذارید سپس آرد ذرت و نمک را در بقیه آب سرد حل نموده آن را در شکلات حل شده که روی اجاق است، بریزید و هم بزنید و بگذارید چهار پنج دقیقه روی آتش بماند. سپس سس را از روی اجاق برداشته و در آن چند قطره وانیل بریزید و به مصرف برسانید.