شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

ساندویچ مرغ و بادام


نان سفید  :  ۲ عدد
کره  :   قدری
گوشت مرغ  :  ۱ فنجان
بادام  :  ۰.۵ فنجان
سس مایونز  :  ۴ قاشق سوپخوری
آب لیموترش  :  ۳ قاشق سوپخوری
کرفس خرد شده  :  ۱.۵ قاشق سوپخوری
جعفری ساطوری شده  :  ۱.۵ قاشق سوپخوری
فلفل  :   قدری
نمک  :   قدری
نان ظریف کوچک را به هر شکل که میل داریم قالب می‌زنیم یا می‌بریم و روی نان کمی کره می‌مالیم و مقداری از مایه اردور مرغ و بادام (در زیر نحوه درست کردن آن آمده) می‌مالیم و با خلال یا حلقه‌های خیار شور روی آن را تزئین می‌کنیم، البته این مایه را نیز ممکن است با قیف رو نان ریخت.
● طرز درست کردن اردور مرغ و بادام:
سس مایونز و آب لیمو، نمک و فلفل را مخلوط می‌کنیم و روی مرغ و بادام می‌ریزیم و به‌هم میزنیم، بعد کرفس یا جعفری خرد شده را اضافه و مخلوط می‌کنیم ، آنگاه مایه را در اردور خوری یا ظرف کوچک می‌ریزیم و اطراف آن را با چند ساقه کرفس و حلقه‌های لیموترش تزئین می‌کنیم.


همچنین مشاهده کنید