پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

املت پیازچه


املت پیازچه
● مواد لازم
▪ شش عدد تخم مرغ
▪ سه عدد پیازچه خرد شده
▪ یک عدد گوجه فرنگی خرد شده
▪ کمی فلفل
▪ دو قاشق غذا خوری روغن زیتون
▪ کمی پونه
▪ کمی نمک
▪ برگ گشنیز خرد شده برای تزئین
● طرز تهیه
روغن را در تابه ای ریخته و سپس پیازچه خرد شده را برای دو دقیقه تفت دهید. سپس گوجه فرنگی خرد شده را درون تابه اضافه کرده و صبر کنید تا پخته و آب آن تبخیر شود. پونه، نمک و فلفل را در این مرحله به مواد درون تابه بیفزایید.تخم مرغ ها را درون ظرفی به خوبی زده و سپس به آرامی درون تابه ریخته و هم بزنید در انتها گشنیز خرد شده را روی املت پیازچه بریزید.

سوسن مستوفی
منبع : روزنامه ایران