یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

سس سیب


سیب  :  ۱۰۰۰ گرم
کره  :  ۵۰ گرم
شکر  :   قدری
جوهر لیمو  :   قدری


سیب‌های مناسب را انتخاب کرده پوستش را بکنید و خردش کنید در قابلمه سر پوشیده در آب مختصر، بپزید تا نرم شود. همین که سیب‌ها باندازه کافی نرم شدند، کره و شکر در صورتی‌که سیب‌ها زیاد ترش باشند به آن افزوده، مورد مصرفش قرار دهید. چنانچه سیب‌ها زیاد شیرین باشند چند قطره عصاره لیمو در آن بریزید.