پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
دال عدس
● مواد لازم:
▪ عدس قرمز: یك و نیمپیمانه
▪ سیر كوبیده: ۳ حبه
▪ پیاز خردشده: ۱ عدد بزرگ
▪ سیبزمینی: ۲ عدد متوسط
▪ ربگوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
▪ روغن، نمك، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
▪ تمرهندی: ۱ پیمانه
● طرز تهیه:
ابتدا عدس را پاك كرده و خیس میكنیم. پس ازگذشت ده دقیقه عدس را با سیبزمینی خردشدهبه همراه ۲ تا ۳ لیوان آب میگذاریم بپزد.تمرهندی را نیز خیس كرده و كنار میگذاریم. دراین هنگام پیاز را سرخ كرده و سیركوبیده شده رابه آن اضافه میكنیم. وقتی كه بوی سیر بلند شد،به مقدار لازم ربگوجهفرنگی و همچنین نمك وفلفل و زردچوبه رابه مواد میافزاییم. دراینمرحله تمرهندی را از صافی رد كرده و به باقیمواد اضافه میكنیم. البته میزان این مواد به تعدادنفرات مصرف كننده بستگی دارد. در مرحله آخراین مواد را به عدس و سیبزمینی كه در ابتداپخته بودیم، اضافه كنیم. پس از اینكه غذا جوشخورد و آب آن گرفته شد، غذای ما آمادهخواهد بود.
منبع : خانواده سبز
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل غزه مجلس شورای اسلامی دولت نیکا شاکرمی معلمان رهبر انقلاب دولت سیزدهم مجلس بابک زنجانی شهید مطهری
آتش سوزی تهران پلیس قوه قضاییه پلیس راهور زلزله شهرداری تهران آموزش و پرورش فضای مجازی سلامت سازمان هواشناسی دستگیری
قیمت طلا قیمت خودرو قیمت دلار بازار خودرو خودرو دلار بانک مرکزی ایران خودرو حقوق بازنشستگان سایپا کارگران تورم
سریال نمایشگاه کتاب جواد عزتی عفاف و حجاب تلویزیون فیلم سینمایی مسعود اسکویی سینما رضا عطاران سینمای ایران دفاع مقدس فیلم
مکزیک
رژیم صهیونیستی فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس نوار غزه چین انگلیس اوکراین ترکیه نتانیاهو یمن
استقلال پرسپولیس فوتبال سپاهان علی خطیر تراکتور لیگ برتر ایران لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید باشگاه استقلال بایرن مونیخ لیگ برتر
هوش مصنوعی هواپیما تلفن همراه اپل اینستاگرام گوگل همراه اول واکسن تبلیغات ناسا عیسی زارع پور
کبد چرب فشار خون بیمه کاهش وزن بیماری قلبی دیابت مسمومیت داروخانه