شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا


بهکام ـ شماره ۹۷، دی‌ماه ۱۳۸۵


▪ یادداشت سردبیر: ص ۲
▪ بازتاب: ص ۳
▪ گزارش اولین همایش تغذیه دبستانی ها: ص ۴
▪ حقوق بشر و سازمان ملل: ص ۶
▪ برنامه جهانی غذا: ص ۸
▪ كودكان در كانون توجه: ص ۱۱
▪ سهم شیر ایرانی ها: ص ۱۲
▪ ایران ۱۲۰ میلیونی: ص ۱۴
▪ نیاز بیمه ایرانی: ص ۱۶
▪ ریزمغذی ها: ص ۱۸
▪ فیتات در نان های مسطح: ص ۲۰
▪ غلات صبحانه: ص ۲۲
▪ نان خشك و رژیمی: ص ۲۳
▪ آفلاتوكسین: ص
▪ تصویب اساسنامه پسته: ص ۲۸
▪ تولید پنیر: ص ۲۹
▪ بسته بندی: ص ۳۰
▪ میكروبیولوژی: ص ۳۱
▪ پكتین: ص ۳۲
▪ بیوتكنولوژی: ص ۳۴
▪ فناوری نانو در صنعت غذا: ص ۳۵
▪ خواندنی: ص ۳۶
▪ ارزیابی كیفی غذا: ص ۳۸
▪ نمایشگاه ها و دانشگاه ها: ص ۴۰
▪ گزارش موسسه تغذیه و سلامت: ص ۴۱
▪ نمایشگاه كاسپین: ص ۴۲
▪ مقام دوم برای صندوق كشاورزی: ص ۴۳
▪ ضیافت صبحانه: ص ۴۵
▪ بانك های كشاورزی: ص ۴۶
▪ انگلیسی: ص ۵۶
موضوع : تخصصی صنایع غذایی ایران
شابک : ۸۹۷۰-۱۶۸۱
مدیر مسئول : ناهید ایمانی تهرانی
پست الکترونیکی : journal@ wwcerd.com
نشانی : خیابان مطهری، خیابان جم، پلاک ۱۲، طبقه چهارم شمالی، واحد ۸
تلفن : ۵-۸۸۸۴۲۵۸۴ ، ۸۸۸۳۶۵۹۵ (۰۲۱)
دورنگار : ۸۸۸۲۶۴۸۸ (۰۲۱)
دوره انتشار : ماهنامه
روش : خبری، تحلیلی، آموزشی، اطلاع رسانی
صاحب امتیاز : موسسه فرهنگی هنری سرواد
سردبیر : علیرضا میرزاخانی
محل انتشار : تهران
صندوق پستی : ۷۶۷-۱۴۳۹۵
گستره توزیع : سراسری
سایت اختصاصی : www.behkammag.com
منبع : مرکز تحقیقات و فناوری اطلاعات ویستا (پایگاه اطلاع‌رسانی آفتاب)