یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا


آموزش علم و هنر پخت و پز: (آشپزی، شیرینی‌پزی و نانوایی)


آموزش علم و هنر پخت و پز: (آشپزی، شیرینی‌پزی و نانوایی)
کد کتاب : ۱۳۶۷۴۷۸
نویسنده : حسن شاهی‌آذر
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۸۷۰۲۲۱
رده دیویی : ۶۴۱.۵
قطع : وزیری
جلد : گالینگور
تعداد صفحه : ۴۲۲
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
شماره مجلد : ۲
تیراژ : ۱۰۰۰
شابک : ۹۷۸-۹۶۴-۹۰۶۲۴-۳-۳
موضوع : آشپزی,شیرینی‌پزی,خدمات غذایی



همچنین مشاهده کنید