جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

مشارکت در انتخابات فرمایشی!


مشارکت در انتخابات فرمایشی!
اظهارات و اعلام مواضع روزهای اخیر برخی چهره های شاخص دو تشکل سیاسی جبهه دوم خرداد یعنی جبهه مشارکت و سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی که در محافل سیاسی از آنها به عنوان «تندرو» نام برده می شود، نگرانی از آینده این دو حزب را افزایش می دهد و تناقضات رفتاری آنها را نیز بیشتر نمایان می سازد. در این نوشتار به مواردی از این نگرانی ها و تناقضات اشاره می کنیم.
۱) آقای محسن میردامادی ، دبیرکل جبهه مشارکت بتازگی در جمع اعضای شاخه جوانان این حزب سخنان تهدیدآمیزی ایراد کرده است . وی اظهار داشته است : «شرایطی که رقیب ایجاد کرده است راه را نهایتا به جایی می برد که اعتراضات به صورت آشکار بروز کند که بهترین شکل آن ایجاد دوم خردادی دیگر است و البته می تواند اشکال مخرب تری نیز داشته باشد که امیدواریم این گونه نشود.»
وی همچنین در پایان همین سخنرانی گفته است : «امیدواریم کارها در مسیر منطقی خود قرار بگیرد و شرایطی ایجاد نشود که پشیمانی برای کسانی که این اوضاع را ایجاد کرده اند سودی نداشته باشد.»
این اظهارات که ظاهرا با هدف تهدید و ایجاد نگرانی در بخش هایی از نظام بر زبان دبیرکل جبهه مشارکت جاری شده است یا صرفا یک بلوف سیاسی است که با سابقه ایشان بویژه در آن «روزه سنگین سیاسی»! با واقعیت پیوند بیشتری دارد یا حکایت از برنامه ریزی این حزب برای ایجاد آشوب هایی در آینده دارد که تهدیدی جدی برای خود این حزب می باشد تا مخاطبان ایشان.
چراکه بعید است نظامی که سنگین ترین فشارهای بین المللی و تهدیدات رنگارنگ قلدرهای دنیا را و همچنین فتنه های متعدد داخلی را طی سه دهه پیروزی انقلاب اسلامی تجربه کرده و راه راست خود را با استقامت طی کرده است در برابر چند نفر چرب و شیرین چشیده ، نگرانی به خود راه دهد و تسلیم چنین فشارها و تهدیدات پوچی بشود.
چنین اظهاراتی می تواند در هر حال حکایت از آمادگی این حزب برای تقابل بیشتر با نظام داشته باشد که امید است در همین حد بماند تا مردم و نظام ناگزیر نشوند بار دیگر شاهد ماجراهای سال ۶۰باشند. توصیه ما به آقای میردامادی این است که با همان روزه سیاسی ، فشار سنگین به رقیب را دنبال کنند!
۲) میردامادی در همین مراسم همچنین ضمن اشاره به تحصن نمایندگان و استعفای دسته جمعی آنان به عنوان بزرگ ترین اقدام مجلس ششم گفته است : «مهم ترین شاخصه مجلس ششم این بوده است که تن امثال آقای جنتی را می لرزاند.»
وی سپس افزوده است : به واقع مجلس (اگر) بر طبق گفته های امام (ره ) بخواهد در راس امور و مرکز همه قدرت ها باشد باید با صدای آن صاحبان قدرت به وحشت بیفتند.
به نظر می رسد اظهارات جناب آقای میردامادی ، مدح شبیه به ذم و بهترین دلیل برای بی کفایتی مجلس ششم و خشنودی از عدم احتمال تکرار آن باشد.
مجلسی که ۴سال فرصت های طلایی یک ملت را با بازی های سیاسی هدر داد و بدون توجه به دغدغه های اصلی مردم ، صرفا منافع حزبی خود را آن گونه افراطی دنبال نمود که بزرگان و عقلای جبهه اصلاحات هم آن را برنتابیدند و از این اقدامات فاصله گرفتند، هنوز مایه افتخار این جریان افراطی است.
آقای میردامادی و دوستان هم حزبی ایشان باید پاسخ بدهند مجلسی که شاخصه اش لرزاندن تن امثال آیت الله جنتی پیرمرد نحیف ، زجرکشیده و مبارز و یار و نماینده امام را به عنوان صاحبان قدرت مهم ترین شاخصه خود می داند، پاسخ تشویق ها و حمایت های استکبار و نظام سلطه و رادیوی رژیم صهیونیستی از خود را چه می دهد؟ حتما آنها از نظر شما طرفداران واقعی دموکراسی هستند که در طول مجلس ششم و پس از آن همواره برای شما هورا کشیدند!
آقای میردامادی که به سخنان امام و مواضع آن بزرگمرد اشاره می کنند پاسخ دهند امامی که در مجلس سوم اعلام مواضع نسجیده هشت نفر از نمایندگان را، هم صدایی با رادیو اسرائیل خواند اگر زنده بود از همسویی های پی در پی نمایندگان اکثریت مجلس ششم با صدای شیطان بزرگ چه تعبیری می کرد و پاسخ آنها را چگونه می داد؟
۳) چهره دیگر این جریان که به تازگی اظهاراتش با استقبال منافقین نیز روبه رو شد، آقای مصطفی تاج زاده است . وی در مصاحبه ای اعلام کرد: «هر کس این انتخابات را رقابتی بخواند، همکار رانت خواران سیاسی و شریک جرم تشکیل دهندگان مجلس فرمایشی خواهد بود.»
از این عضو شورای مرکزی سازمان مجاهدین انقلاب و رئیس ستاد انتخابات جبهه مشارکت باید پرسید، اگر این انتخابات نمایشی و فرمایشی است ، چرا در آن شرکت می کنید و در بسیاری از حوزه ها لیست کامل و در تهران لیست ۲۰نفره می دهید؟ مشارکت محدود در یک انتخابات به گفته شما فرمایشی ، چه توجیهی دارد؟ به هر حال یا انتخابات سالم و رقابتی است که این حرف ها فریبکارانه و جوسازی است و یا ناسالم و نمایشی و فرمایشی که شما آزاده ، شجاع و حزبتان باید در برابر آن بایستید و در آن سهیم نشوید. این تناقض رفتاری فقط نشان دهنده فرصت طلبی های سیاسی و مصداق پس زدن با پا و پیش کشیدن با دست است.
پز مخالفت دادن و اظهارات تند سوئاستفاده از یکی از بزرگترین دستاوردهای انقلاب اسلامی یعنی آزادی است و بیانگر عدم اعتقاد و ایمان . به مواضع باطل خود است که جسارت ایستادگی روی آن را از شما گرفته است.
تاج زاده که در انتخابات کاملا رقابتی و آزاد شوراهای دوم که وزارت کشور دولت اصلاحات ، مجری آن بود، با ۶۶۱۹۶رای ، نفر شانزدهم تهران شد، به گونه ای سخن می گوید که گویا روزی با میلیون ها رای ، صدرنشین نمایندگان تهران بوده و اگر امروز او و دوستانش در انتخابات شرکت می کردند، مجددا میلیون ها رای را به نام خود رقم می زدند. آقای میردامادی ، تاج زاده و دوستانشان با این اظهارت ضمن تایید صحت عملکرد هیات های اجرایی و نظارت در عدم تایید صلاحیت آنها، این پیام را به برخی چهره ها و دیگر اعضای ائتلاف اصلاح طلبان می دهند که راه خود را از این جریانات و مواضع دشمن پسندانه آنان جدا کنند و در کنار مردم باقی بمانند.
مهدی فضایلی
منبع : روزنامه جام‌جم