جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
کته قالبی با کباب حسینی
گوشت سر دست گوسفند : ۱۰۰۰ گرم
پیاز : ۵۰۰ گرم
دنبه : ۲۵۰ گرم
کره : ۱۵۰ گرم
فلفل سبز : ۲۵۰ گرم
گوجه فرنگی : ۵۰۰ گرم
فلفل : قدری
نمک : قدری
برنج : ۱۵۰ گرم
روغن : ۱۵۰ گرم
زرده تخم مرغ : ۳ عدد
ماست چکیده بدون چربی : ۰.۵ فنجان
کته را در ظرف گرد میان تهی قالبی مطابق دستور دم میکنیم، کباب حسینی را نیز مطابق دستور آماده مینمائیم و کته را در دیس بر میگردانیم و سیخهای کباب را مطابق شکل وسط کته قرار میدهیم و اطراف آن را با جعفری و حلقه لیمو ترش تزئین میکنیم و سس کباب را روی کته میدهیم.
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ کافی است.
● طرز تهیه کته قالبی:
برای تهیه کته خوب باید از برنج درجه یک استفاده نمود برنج را پیمانه میکنیم برای هر پیمانه برنج دو پیمانه آب در نظر میگیریم و بعد برنج را بهدقت تمیز مینمائیم و با آب نیم گرم چندین دفعه و به آهستگی بهطوری که برنج خرد نشود میشوئیم تا آب برنج کاملاً زلال شود، بعد مقدار آبی را که ابتدا در نظر گرفتهایم (و بهتر است آب نیم گرم باشد) روی برنج میریزیم و یک قاشق نمک داخل آب میریزیم و بههم میزنیم تا نمک حل شود آب برنج را میچشیم و باید نه زیاد شور و نه زیاد بینمک باشد نصف از روغن را داخل آب و برنج میریزیم و برنج را روی آتش یا کف فر قرار میدهیم درب ظرف برنج را کمی باز میگذاریم در صورتیکه داخل فر گذاشته باشیم حرارت را ۴۰۰ درجه کرده میگذاریم آب برنج تبخیر شود ماست و زرده تخم مرغ و بقیه روغن و کمی نمک را مخلوط میکنیم و ته ظرف نسوز مناسبی میریزیم یکی دو کفگیر از برنج آماده شده را با این مایه مخلوط مینمائیم و این مایه را با پشت قاشق ته ظرف صاف میکنیم و بقیه برنج را روی آن میریزیم و کمی روی برنج را فشار میدهیم و در آن را میبندیم ظرف را کف فر قرار می دهیم حرارت را ۳۵۰ درجه میکنیم یکساعت و نیم و یا دو ساعت میگذاریم کته در فر بماند تا ته و اطراف کته کاملاً طلائی شود، بعد ظرف را از فر خارج میکنیم بعد از کمی سرد شدن دیس را روی دهانه ظرف میگذاریم و کته را در دیس بر میگردانیم در قابلمههای فلزی یا لعابی و روی آتش نیز میتوان کته قالبی تهیه نمود در این صورت ظرف را باید روی حرارت ملایم قرار داد و روی در آن را کمی آتش ریخت و یک ساعت تا یک ساعت و نیم برای دم کشیدن و ته دیگ بستن آن کافی است و برای اینکه کته قالبی از ظرف فلزی بهراحتی جدا شود بهتر است ظرف کته را در ظرف آب سردی قرار بدهیم. تا ظرف کته کمی سرد شود بعد با کارد اطراف کته را کمی جدا میکنیم و در دیس بر میگردانیم.
در صورت داشتن فرصت ممکن است برنج را نیم ساعت قبل از طبخ بشوئیم و آب و نمک آن را اندازه کنیم و بعد طبخ نمائیم. بدون آتش هم ممکن است کته را دم کرد.
امروزه که ظرفهای تفلون فراوان است با این نوع ظرفها به آسانی میتوان کته قالبی تهیه کنیم.
● طرز تهیه کباب حسینی:
برای تهیه این کباب به سیخهای کوچک چوبی که معمولاً از درخت انار تهیه میشود احتیاج داریم (و یا سیخهای آماده شده کوچک از نوع فلزی که زنگ نمیزند معمولاً در فروشگاهها حاضر برای فروش و استفاده است)
گوشت را قطعه قطعه میبریم (به اندازه تقریباً طول ۴ قطر ۲ سانتیمتر) و سیخهای چوبی را پوست میکنیم و نوک آنها را تیز مینمائیم، بعد به ترتیب یک قطعه گوشت و یک قطعه دنبه و یک پیاز کوچک و یک قطعه فلفل سبز به سیخ میکشیم تا آنجا که سیخها پرشوند (طول سیخها باید ده تا پانزده سانتیمتر باشد) ، بعد ته قابلمه مناسبی را که گنجایش سیخها را داشته باشد یک ردیف گوجه فرنگی ورقه شده و یک ردیف پیاز حلقه شده میچنیم و یک ردیف از سیخهای کباب را روی آن میچنیم و باز یک ورقه گوجه فرنگی و یکردیف از سیخهای کباب میگذاریم و به همین ترتیب ادامه میدهیم تا تمام سیخها در ظرف قرار بگیرند.
آنگاه در قابلمه را میبندیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم و صبر میکنیم تا آب گوجه فرنگی کاملاً کشیده شود. در صورتیکه گوشت کاملاً نپخت باید کمی آب به ظرف اضافه نمود. در اواخر طبخ باید کمی نمک بآن زد وقتی کباب آماده شد باید بههیچوجه آب نداشته باشد. کبابها را با همان سیخ در دیس میچنیم و سر میز میبریم.
در صورت مصرف کره آن را قطعه قطعه میکنیم و لابلای سیخهای کباب میچنیم و ممکن است بهجای پیاز ریز سفید از پیاز درشت که چهار قارچ کردهایم استفاده کنیم.
پیاز : ۵۰۰ گرم
دنبه : ۲۵۰ گرم
کره : ۱۵۰ گرم
فلفل سبز : ۲۵۰ گرم
گوجه فرنگی : ۵۰۰ گرم
فلفل : قدری
نمک : قدری
برنج : ۱۵۰ گرم
روغن : ۱۵۰ گرم
زرده تخم مرغ : ۳ عدد
ماست چکیده بدون چربی : ۰.۵ فنجان
کته را در ظرف گرد میان تهی قالبی مطابق دستور دم میکنیم، کباب حسینی را نیز مطابق دستور آماده مینمائیم و کته را در دیس بر میگردانیم و سیخهای کباب را مطابق شکل وسط کته قرار میدهیم و اطراف آن را با جعفری و حلقه لیمو ترش تزئین میکنیم و سس کباب را روی کته میدهیم.
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ کافی است.
● طرز تهیه کته قالبی:
برای تهیه کته خوب باید از برنج درجه یک استفاده نمود برنج را پیمانه میکنیم برای هر پیمانه برنج دو پیمانه آب در نظر میگیریم و بعد برنج را بهدقت تمیز مینمائیم و با آب نیم گرم چندین دفعه و به آهستگی بهطوری که برنج خرد نشود میشوئیم تا آب برنج کاملاً زلال شود، بعد مقدار آبی را که ابتدا در نظر گرفتهایم (و بهتر است آب نیم گرم باشد) روی برنج میریزیم و یک قاشق نمک داخل آب میریزیم و بههم میزنیم تا نمک حل شود آب برنج را میچشیم و باید نه زیاد شور و نه زیاد بینمک باشد نصف از روغن را داخل آب و برنج میریزیم و برنج را روی آتش یا کف فر قرار میدهیم درب ظرف برنج را کمی باز میگذاریم در صورتیکه داخل فر گذاشته باشیم حرارت را ۴۰۰ درجه کرده میگذاریم آب برنج تبخیر شود ماست و زرده تخم مرغ و بقیه روغن و کمی نمک را مخلوط میکنیم و ته ظرف نسوز مناسبی میریزیم یکی دو کفگیر از برنج آماده شده را با این مایه مخلوط مینمائیم و این مایه را با پشت قاشق ته ظرف صاف میکنیم و بقیه برنج را روی آن میریزیم و کمی روی برنج را فشار میدهیم و در آن را میبندیم ظرف را کف فر قرار می دهیم حرارت را ۳۵۰ درجه میکنیم یکساعت و نیم و یا دو ساعت میگذاریم کته در فر بماند تا ته و اطراف کته کاملاً طلائی شود، بعد ظرف را از فر خارج میکنیم بعد از کمی سرد شدن دیس را روی دهانه ظرف میگذاریم و کته را در دیس بر میگردانیم در قابلمههای فلزی یا لعابی و روی آتش نیز میتوان کته قالبی تهیه نمود در این صورت ظرف را باید روی حرارت ملایم قرار داد و روی در آن را کمی آتش ریخت و یک ساعت تا یک ساعت و نیم برای دم کشیدن و ته دیگ بستن آن کافی است و برای اینکه کته قالبی از ظرف فلزی بهراحتی جدا شود بهتر است ظرف کته را در ظرف آب سردی قرار بدهیم. تا ظرف کته کمی سرد شود بعد با کارد اطراف کته را کمی جدا میکنیم و در دیس بر میگردانیم.
در صورت داشتن فرصت ممکن است برنج را نیم ساعت قبل از طبخ بشوئیم و آب و نمک آن را اندازه کنیم و بعد طبخ نمائیم. بدون آتش هم ممکن است کته را دم کرد.
امروزه که ظرفهای تفلون فراوان است با این نوع ظرفها به آسانی میتوان کته قالبی تهیه کنیم.
● طرز تهیه کباب حسینی:
برای تهیه این کباب به سیخهای کوچک چوبی که معمولاً از درخت انار تهیه میشود احتیاج داریم (و یا سیخهای آماده شده کوچک از نوع فلزی که زنگ نمیزند معمولاً در فروشگاهها حاضر برای فروش و استفاده است)
گوشت را قطعه قطعه میبریم (به اندازه تقریباً طول ۴ قطر ۲ سانتیمتر) و سیخهای چوبی را پوست میکنیم و نوک آنها را تیز مینمائیم، بعد به ترتیب یک قطعه گوشت و یک قطعه دنبه و یک پیاز کوچک و یک قطعه فلفل سبز به سیخ میکشیم تا آنجا که سیخها پرشوند (طول سیخها باید ده تا پانزده سانتیمتر باشد) ، بعد ته قابلمه مناسبی را که گنجایش سیخها را داشته باشد یک ردیف گوجه فرنگی ورقه شده و یک ردیف پیاز حلقه شده میچنیم و یک ردیف از سیخهای کباب را روی آن میچنیم و باز یک ورقه گوجه فرنگی و یکردیف از سیخهای کباب میگذاریم و به همین ترتیب ادامه میدهیم تا تمام سیخها در ظرف قرار بگیرند.
آنگاه در قابلمه را میبندیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم و صبر میکنیم تا آب گوجه فرنگی کاملاً کشیده شود. در صورتیکه گوشت کاملاً نپخت باید کمی آب به ظرف اضافه نمود. در اواخر طبخ باید کمی نمک بآن زد وقتی کباب آماده شد باید بههیچوجه آب نداشته باشد. کبابها را با همان سیخ در دیس میچنیم و سر میز میبریم.
در صورت مصرف کره آن را قطعه قطعه میکنیم و لابلای سیخهای کباب میچنیم و ممکن است بهجای پیاز ریز سفید از پیاز درشت که چهار قارچ کردهایم استفاده کنیم.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران غزه حسن روحانی مجلس شورای اسلامی نیکا شاکرمی دولت سیزدهم روز معلم معلمان رهبر انقلاب مجلس بابک زنجانی دولت
یسنا هلال احمر قوه قضاییه آتش سوزی پلیس تهران بارش باران سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش فضای مجازی سازمان هواشناسی
بانک مرکزی حراج سکه قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو خودرو دلار سایپا ایران خودرو کارگران حقوق بازنشستگان
سریال نمایشگاه کتاب کتاب مسعود اسکویی تلویزیون عفاف و حجاب سینمای ایران سینما دفاع مقدس
رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین جنگ غزه نوار غزه اوکراین چین ترکیه انگلیس نتانیاهو ایالات متحده آمریکا یمن
فوتبال استقلال پرسپولیس علی خطیر سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر ایران تراکتور لیگ برتر رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ
هوش مصنوعی گوگل کولر اپل آیفون همراه اول تبلیغات اینستاگرام ناسا
خواب بیمه فشار خون کبد چرب کاهش وزن دیابت