پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
عدس و عدسی
● عدس
معروف است كه با وجود ۵/۲۲ درصد پروتئین در عدس، این حبوب با ارزش می تواند جایگزین مناسبی برای گوشت باشد. عدس همچنین سرشار از كلسیم، فسفر، آهن و پتاسیم است. سرزمین مادری عدس، یونان و ایتالیاست.
درصد گرم دانه خشك عدس ۷۹ میلی گرم كلسیم، ۳۷۷ میلی گرم فسفر، ۸/۶ میلی گرم آهن و ۷۹۰ میلی گرم پتاسیم وجود دارد.
عدس را می توان در سوپ ریخت و بنا به توصیه اطبا به بیمار در دوران نقاهت داد. اگر خوردن حبوبات شما را می آزارد، سركه را چاشنی آن نمایید.
● عدسی
احتمالاً همه ما پختن عدسی را بلدیم، اما با دانستن و كاربرد چند نكته ظریف، بی تردید عدسی خوشمزه تری خواهید پخت. دست به كار شوید و عدس را چهار ساعت پیش از پختن خیس كنید. به هنگام پخت عدس كمی بلغور به آن بیفزایید. چاشنی عدسی، روغن مایع است و فلفل قرمز و آبلیمو و صدالبته پیاز. رمز عدسی خوشمزه پختن آن با حرارت ملایم و طولانی است. در صورت آماده شدن می توان آن را به عنوان صبحانه و عصرانه و یا شامی سبك میل نمود.
خدیجه گنجعلی
منبع : روزنامه جوان
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل روز معلم معلمان رهبر انقلاب دولت مجلس شورای اسلامی مجلس دولت سیزدهم خلیج فارس حجاب شهید مطهری
تهران هواشناسی سلامت شهرداری تهران سیل پلیس قوه قضاییه آموزش و پرورش بارش باران سازمان هواشناسی قتل دستگیری
بانک مرکزی خودرو ارز قیمت دلار قیمت خودرو ایران خودرو قیمت طلا دلار سایپا بازار خودرو کارگران تورم
مسعود اسکویی فضای مجازی تلویزیون سریال سینمای ایران سینما دفاع مقدس موسیقی فیلم
دانشگاه علوم پزشکی مکزیک
غزه رژیم صهیونیستی جنگ غزه فلسطین آمریکا چین روسیه حماس نوار غزه عربستان اوکراین نتانیاهو
پرسپولیس استقلال فوتبال سپاهان تراکتور باشگاه استقلال لیگ برتر ایران رئال مادرید بایرن مونیخ لیگ قهرمانان اروپا لیگ برتر باشگاه پرسپولیس
اینستاگرام همراه اول دبی اپل ناسا وزیر ارتباطات تبلیغات گوگل پهپاد
کبد چرب بیماری قلبی کاهش وزن دیابت داروخانه قهوه صبحانه بارداری