چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

سس هلندی


سس هلندی
● مواد لازم :
▪ زرده تخم مرغ ۲ عدد
▪ خردل ۱ قاشق سوپخوری
▪ آب نصف پیمانه
▪ کره چهار قاشق سوپخوری
▪ نمک و فلفل به میزان لازم
▪ آبلیمو ۱ قاشق سوپخوری
● طرز تهیه:
ابتدا زرده تخم مرغ و خردل و نمک و فلفل را با همزن بزنید تا یکدست بشه بعدش آب رو بهش اضافه کنین و روی حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید و بعد کره رو اضافه کنید .در آخر آبلیمو رو بهش اضافه و شعله رو خاموش کنین .

http://gourmand.blogfa.com/۸۷۰۳.aspx