چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

سس اسپانیولی


کره  :  ۵۰ گرم
آرد سفید  :  ۱ قاشق سوپخوری
آب گوشت  :  ۱۰۰۰ گرم
کرفس خرد شده  :  ۲ قاشق سوپخوری
هویج  :  ۲ قاشق سوپخوری
پیاز  :  ۲ قاشق سوپخوری
آرد را در کره سرخ کرده، همین که قهوه‌ای رنگ شد، آب گوشت یا آب مخلوط با آب کباب در آن ریخته دو قاشق هویج و پیاز و کرفس خرد کرده در آن بریزید و مدت نیم ساعت بپزید. سپس صافش کرده روی خوراک گوساله و یا طیور بریزید و سر سفره ببرید.