شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا
پوره بادمجان
● مواد لازم:
▪ بادمجان بزرگ: ۴۵۰ گرم یا ۲ عدد بزرگ
▪ فلفل سبز تند: ۴ عدد
▪ سیر: ۴ حبه
▪ پوست رنده شده و لیموی درشت: یك عدد
▪ پودر زیره: ۱ قاشق غذاخوری
▪ تخم گشنیز: ۱ قاشق غذاخوری
▪ پودر دارچین: ۱ قاشق غذاخوری
▪ پنیر خامهای: ۱۷۵ گرم
▪ مقداری زیره برای تزئین
● طرز تهیه:
فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گرادبگذارید. بادمجانها را بشویید وهر كدام از آنهارا در چند نقطه خراش دهید وهر دو را مستقیماروی صفحه فر بگذارید وبه مدت چهل دقیقهبپزید تا وقتی كه بادمجانها كاملا نرم شوند. فلفلو سیر را در داخل فر گذاشته و بگذارید ده دقیقه،بعد حرارت ببیند تا زمانی كه پوستشان چروكیدهشود آنها را از فر بیرون بیاورید و در یك كیسهپلاستیكی بگذارید و ده دقیقه صبر كنید، سپسپوست آنها را جدا كنید و هستههای فلفل را دربیاورید و كنار بگذارید. بگذارید بادمجانها سردشوند، بعد پوست آنها را جدا كرده، فلفل را به آناضافه كنید و آن قدر هم بزنید تا به صورت پورهیك دست در بیاید. سپس پنیر خامهای را اضافهكرده و مجددا صاف كنید. حداقل نیم ساعت آنرا در یخچال بگذارید. تخم گشنیز و زیره پودرشده را روی آن بپاشید و آن را با نان میل كنید.
منبع : خانواده سبز
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دولت چین سیستان و بلوچستان انتخابات امیرعبداللهیان شورای نگهبان حسن روحانی مجلس شورای اسلامی حجاب دولت سیزدهم مجلس نیکا شاکرمی
سیل ایران هواشناسی تهران شهرداری تهران باران سازمان هواشناسی آتش سوزی یسنا فضای مجازی پلیس زلزله
خودرو قیمت خودرو قیمت طلا مسکن تورم بانک مرکزی قیمت دلار حقوق بازنشستگان بازار خودرو دلار ارز ایران خودرو
صدا و سیما مسعود اسکویی سوئد مهران غفوریان رضا عطاران بی بی سی تلویزیون صداوسیما موسیقی سریال سینمای ایران سازمان صدا و سیما
رژیم صهیونیستی غزه جنگ غزه اسرائیل فلسطین روسیه آمریکا ترکیه حماس اوکراین نوار غزه انگلیس
پرسپولیس فوتبال استقلال سپاهان لیگ برتر باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال علی خطیر جواد نکونام تراکتور بازی لیگ قهرمانان اروپا
آیفون اینستاگرام اپل ناسا گوگل صاعقه تلفن همراه عکاسی کولر
کبد چرب فشار خون گرما