پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

آش دنــــدونــی


آش دنــــدونــی
● مواد لازم :
▪ گندم پوست کنده ۲پیمانه
▪ نخود ۱ پیمانه
▪ لوبیا سفید ۱پیمانه
▪ عدس ۲پیمانه
▪ ماش ۱پیمانه
▪ پیاز داغ ۴قاشق غذاخوری
▪ آب گوشت ۳پیمانه
▪ نمک به مقدار لازم
● طرز تهیه:
حبوبات را از ۲۴ساعت قبل خیس کنیم و در این فاصله چندین بار آب آن را عوض می کنیم تا کمی نرم شوند و نفخ آنها گرفته شود.
سپس تمام حبوبات را به همراه گندم در قابلمه ریخته و می گذاریم بپزد.
پس از اینکه حبوبات کمی نرم شد، آب گوشت را اضافه کرده و می گذاریم تا حبوبات بپزد و خوب لعاب بیاندازد. این آش به دلیل داشتن گندم خیـــلی زود ته می گیرد
و باید مرتب هم بزنیم تا آش ته نگیرد و گندم کاملا نرم شود و لعاب بیاندازد.
وقتی آش خوب لعاب دار شد، ۴ قاشق پیاز داغ و نمک را اضافه می کنیم. باید نیم ساعت دیگر آش بپزد.
در آخر آش را در ظرف می ریزیم و با بقیه پیاز داغ روی آن را تزئین کرده و سرو می کنیم.
منبع : زنده رود