یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

تاریخچه فلفل


تاریخچه فلفل
شاید دانستن تاریخ و نحوه ورود فلفل به غذاها و گسترش آن در سراسر دنیا برای کسانی که ذائقه ای تند دارند خالی از لطف نباشد. یک گروه تحقیقاتی با مطالعه بر میکروفسیل ها و تجزیه نشاسته به دست آمده از سنگ های سمباده، رسوبات و لوازم آشپزی سرامیکی زغال سوز از هفت منطقه باستان شناسی با هاما تا کشور پرو ردپای حضور فلفل قرمز را دنبال می کنند. تابه حال تصور می شد تمدن هایی مانند اینکا و ازتک ها این محصول را در سراسر منطقه گسترده اند ولی اکنون شواهدی به دست آمده است که بومیان نواحی استوایی مسوول توزیع و گسترش آن بوده اند. به نظر می رسد مردم آمریکای لاتین برای اولین بار فلفل را یافته باشند. این محصول ۶۰۰ سال است که به رژیم غذایی مردم آمریکا راه پیدا کرده و محبوبیت فوق العاده ای نیز یافته است.
فلفل قرمز سرشار از ویتامین C و مکمل مناسبی برای ماهی و غذاهای نشاسته ای مانند ذرت، لوبیا، سیب زمینی و... به شمار می رود. کریستوفر کلمب این ماده تند را پس از کشف آمریکا برای نخستین بار به اروپا برد و مزه خاص این محصول کشاورزی باعث شد به عنوان چاشنی و طعم دهنده مناسب و مطبوع غذاها به سرعت در سراسر جهان گسترش یابد. تقریبا هر غذایی را می توان به وسیله چند دانه فلفل مزه دار کرد.
منبع : روزنامه کارگزاران


همچنین مشاهده کنید