چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا
فروماژ پرتقال
● مواد لازم :
▪ پودر ژلاتین ۵/۱ قاشق سوپخوری
▪ رنده پوست پرتقال ۱ قاشق سوپخوری
▪ شکر سه چهارم پیمانه
▪ خامه نصف پیمانه
▪ تخم مرغ ۳ عدد
▪ پره های پرتقال برای تزئین ۱ پرتقال
● طرز تهیه :
۱) تخم مرغها را در کاسه بزرگی بشکنید و با همزن برقی به هم بزنید.
۲) شکر را به آن بیافزایید.آنقدر تخم مرغها را با همزن بزنید تاحجم آن زیاد یاد شود
۳) رنده پوست پرتقال به آن اضافه کنید
۴) ژلاتین را به مواد اضافه نمایید.
۵) خامه را بزنید تا کاملا سفت شود و فرم بگیرد و به مواد بالا اضافه کنید.
۶) قالب مناسبی انتخاب و پره های پرتقال را به صورت گل ته قالب قرار دهید و مایه آماده را روی آن بریزید و ۲۴ ساعت در یخچال بگذارید .سپس از یخچال بیرون بیاورید و قالب را در آب ولرم قرار دهید و سپس در ظرف مورد نظر برگردانید و با خامه و میوه یا ترافل رنگی و پاستیل تزئین کنید.
http://gourmand.blogfa.com/۸۶۰۹.aspx
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
روز معلم ایران معلمان رهبر انقلاب دولت نیکا شاکرمی مجلس شورای اسلامی مجلس بابک زنجانی خلیج فارس دولت سیزدهم شورای نگهبان
تهران هواشناسی شهرداری تهران معلم سیل پلیس آموزش و پرورش قوه قضاییه بارش باران سلامت سازمان هواشناسی دستگیری
قیمت دلار خودرو قیمت خودرو دلار ایران خودرو حقوق بازنشستگان قیمت طلا سایپا کارگران بازار خودرو بانک مرکزی تورم
فضای مجازی تلویزیون رادیو سریال سینما دفاع مقدس سینمای ایران موسیقی فیلم تئاتر نون خ رسانه ملی
مکزیک
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین آمریکا جنگ غزه نوار غزه روسیه چین حماس عربستان اوکراین
استقلال فوتبال پرسپولیس تراکتور رئال مادرید بایرن مونیخ سپاهان لیگ قهرمانان اروپا باشگاه استقلال لیگ برتر بازی باشگاه پرسپولیس
همراه اول وزیر ارتباطات پهپاد تبلیغات اپل ناسا نخبگان گوگل ماه
کبد چرب میوه دیابت کاهش وزن ویتامین بیماری قلبی مسمومیت خواب قهوه طول عمر