چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا


کیفیت برتر ـ شماره ۵، تابستان ۱۳۸۴


▪ سخن سردبیر: ص ۲
▪ ارزیابی و انتخاب تأمین‌کنندگان: ص ۴
▪ آشنائی با سیستم مدیریت سلامت موادغذائی HACCP: ص ۱۰
▪ آنالیز حالات بالقوه خرابی FMEA: ص ۱۲
▪ معرفی فنون و روش‌های آماری: ص ۲۰
▪ مطالعه موردی پیش‌بینی قابلیت اطمینان سیستم: ص ۲۶
▪ تجربیات مستندسازی: ص ۳۳
▪ خطوط راهنما برای مدیریت جنبه‌های اقتصادی کیفیت: ص ۳۶
▪ اخبار کیفیت: ص ۳۹
▪ گزارش دوازدهمین نمایشگاه کتاب: ص ۴۱
▪ معرفی کتاب: ص ۴۲
▪ معرفی سایت: ص ۴۴
▪ برندگان جایزه کیفیت عملکرد مالی خود را نیز بهبود می‌دهند: ص ۴۶
▪ معرفی انجمن‌های کیفیت: ص ۴۹
▪ مدیریت پیکره‌بندی: ص ۵۲
▪ ارزیابی فعالیت‌های ناب‌سازی: ۵۶
▪ جدول فارسی: ص ۶۴
▪ مدیریت فرآیند اندازه‌گیری و کالیبراسیون: ص ۶۵
▪ گزارش جایزه کیفیت وزارت دفاع: ص ۷۳
▪ معرفی استاندارد: ص ۸۱
▪ جدول لاتین: ص ۸۴
▪ مقاله لاتین: ص ۸۸
مدیر مسئول : مهندس ناصر مالکی
پست الکترونیکی : info@ihsr.ac.ir
نشانی : میدان نوبنیاد ، ابتدای خیابان شهید لنگری ، سازمان صنایع هوا فضا ، معاونت تضمین مرغوبیت
تلفن : ۲۲۹۵۱۳۹۴ (۰۲۱)
دورنگار : ۲۲۹۴۸۱۷۴ (۰۲۱)
دوره انتشار : فصلنامه
صاحب امتیاز : سازمان صنایع هوا فضا
سردبیر : محمد صادق اشجعی
مدیر اجرایی : هومن دانشور
محل انتشار : تهران
صندوق پستی : ۱۶۱-۱۶۷۶۵
گستره توزیع : سراسری
سایت اختصاصی : //ferdowsi-j-sciense.um.ac.ir
منبع : مرکز تحقیقات و فناوری اطلاعات ویستا (پایگاه اطلاع‌رسانی آفتاب)


همچنین مشاهده کنید