پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
خوراک مرغ با سس گوجه فرنگی
● مواد لازم:
▪ مرغ؛ ۸ قطعه
▪ فلفل دلمه؛ یک عدد
▪ پیاز؛ یک عدد بزرگ
▪ گوجهفرنگی؛ ۵ عدد متوسط
▪ سس گوجهفرنگی؛ ۲ قاشق غذاخوری
▪ جعفری ریز شده؛ یک لیوان
▪ سیر؛ ۳ حبه
▪ زعفران؛ کمی
▪ پودر زنجبیل؛ یک قاشق چایخوری
▪ نمک، زردچوبه، دارچین، فلفل سیاه و پودر لیمو عمانی؛ به مقدار لازم
▪ زیتون؛ برای تزئین
● روش پخت:
۱) قطعات مرغ را در ظرفی ریخته تمام سطح آن را به ادویه آغشته کنید. سپس ظرف مرغ را به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا ادویه خوب جذب مرغ شود.
۲) قطعات مرغ را در کمی روغن سرخ کنید.
۳) پیاز را به صورت حلقهای ببرید و در کمی روغن آن را سرخ کنید. سپس فلفل دلمه خلال شده را به اضافه گوجهفرنگی حلقه شده، جعفری ریز شده، سیر، کمی زعفران حل شده در آب و سس گوجهفرنگی را به آن اضافه کرده و بگذارید کمی در روغن تفت داده شوند.
۴) مرغ سرخ شده را در ظرف پیرکسی ریخته، مواد بدست آمده را روی آن بریزید.
۵) ظرف مرغ را به مدت ۴۰ دقیقه با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد در فر بگذارید یا تا وقتی که قطعات مرغ خوب برشته شود.
۶) روی آن را با زیتون تزئین کنید.
منبع : روزنامه اطلاعات
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل غزه روز معلم مجلس شورای اسلامی دولت رهبر انقلاب نیکا شاکرمی دولت سیزدهم مجلس بابک زنجانی شهید مطهری
آتش سوزی تهران پلیس زلزله قوه قضاییه پلیس راهور شهرداری تهران سیل آموزش و پرورش سلامت سازمان هواشناسی دستگیری
قیمت طلا قیمت خودرو قیمت دلار خودرو بازار خودرو دلار بانک مرکزی ایران خودرو سایپا کارگران تورم حقوق بازنشستگان
سریال نمایشگاه کتاب فیلم سینمایی عفاف و حجاب تلویزیون جواد عزتی مسعود اسکویی سینما رضا عطاران سینمای ایران دفاع مقدس فیلم
مکزیک
رژیم صهیونیستی فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس اوکراین نوار غزه انگلیس نتانیاهو یمن افغانستان ایالات متحده آمریکا
پرسپولیس استقلال فوتبال سپاهان تراکتور علی خطیر لیگ برتر ایران لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید باشگاه استقلال بایرن مونیخ لیگ برتر
هوش مصنوعی تلفن همراه اپل اینستاگرام گوگل همراه اول فرودگاه واکسن تبلیغات ناسا پهپاد
سرطان کبد چرب فشار خون بیمه کاهش وزن بیماری قلبی دیابت مسمومیت داروخانه